IMG_8092

19.07.2018 14:19

Troels Kløve har ofte gjort ondt på SønderjyskE, og det er et opgør, han ser frem til.

Sidste januar valgte Troels Kløve et skifte fra SønderjyskE til OB, hvor den første halvsæson bød på 13 kampe med fire scoringer til følge. Nu skal den første hjemmekamp i den nye sæson stå, og det er netop mod hans gamle klub fra Haderslev, som han plejer at have et godt tag på.

Nu er den første helsæson startet for OB's nummer 23, og han har haft en perfekt opstart med gensynet af sine tidligere trænere fra SønderjyskE-tiden, Jakob Michelsen og Henrik Hansen. Nu er hans tidligere holdkammerat, Janus Drachmann, også blevet tilføjet til Superligatruppen i OB.

- En glædelig nyhed, vil jeg kalde det. Det var en succeshistorie dengang i SønderjyskE, og det er jeg overbevist om, at vi sammen kan gøre med tilgangen af den nye trænerstab og spillere. De er en gruppe kompetente folk, der altid jagter resultater på banen.

Den 27-årige midtbanespiller har i denne sæson ikke sat sig et konkret mål, men han håber, at han kan bidrage til at nå klubbens fælles målsætning. Første skridt i jagten på målet bliver at lukke ned for SønderjyskE's giftige omstillingsspil, som Troels Kløve advarer kraftigt imod.

- Der er ingen opskrift på, hvordan man vinder over SønderjyskE. De er gode til at gøre det til en kamp på deres præmisser, hvilket resulterer i noget benhårdt duelspil og noget farligt omstillingsspil. Vi skal bare kunne holde fokus og et højt tempo, der skal vise sig fra første fløjt. Vi skal ikke stresse, hvis det i første omgang ikke lykkes at åbne op for deres forsvar, da de har en god bagkæde, og vi skal bare køre på og fortsætte med at kunne sætte dem under pres.

Selvom SønderjyskE virker til at være et svært hold at bryde op, så er midtbaneprofilen ikke nervøs. Det viser sig, at han har en god statistik, når det kommer til opgør mod SønderjyskE, hvor han har scoret fire kasser på blot syv kampe. Han vil ikke give nogen lovning på, at den statistik fortsætter, men han kan godt bekræfte, at det er den bedste klub at spille imod, hvis ens navn er Troels Kløve.

- Jo, det er nok det bedste hold at spille imod, det hænger måske sammen med, at jeg kender de fleste af spillerne og ved, hvordan jeg skal komme forbi og gøre ondt på dem, men jeg vil ikke lave en bindende aftale om mål på søndag, men hvis man skal følge min statistik, så er der mere end 50% chance for, at det lykkes.

Førsteprioriteten for Troels Kløve er dog ikke at pynte på sin egen statistik ved at banke kuglen i nettet, men derimod at holdet scorer og henter de tre point. Og hvis der skal gives en karakter på 1-10 skalaen, vil han, uden tøven, kalde kampen for en stensikker 10'er, når det kommer til, hvor meget han glæder sig til den.

-Forudsætningerne for en god kamp er i den grad tilstede. De bedste omgivelser med godt vejr og stemning på tribunerne, og når modstanderen hedder SønderjyskE, kan den også godt snige sig op på en 11'er.

Jacobsen og Helenius har scoret henholdsvis fem og fire mål mod SønderjyskE, så målene kan komme fra flere kanter. Om Troels Kløve fortsætter sin gode målform mod SønderjyskE, og om han kan hjælpe OB til sejr, får vi svar på søndag klokken 14:00.

Køb din billet her