Greve Randers

29.07.2018 15:10

Med et mål i første minut vandt Randers 1-0 over OB, der ellers dominerede kampen.

Superliga - 3. runde
Søndag 29. juli, 14:00, BioNutria Park, Randers
Randers FC - OB 1-0 (1-0)
1. min. 1-0 André Rømer
RFC: 42. min, Joel Allansson, 72. min Jonas Bager
Randers FC's holdopstilling:
Patrik Carlgren - Johnny Thomsen, Jonas Bager, Erik Marxen, Kevin Conboy - Mikkel Kallesøe (90. min. Andreas Bruhn), Nicolai Poulsen, André Rømer, Joel Allansson - Benjamin Stokke (77. min. Frederik Lauenborg), Saba Lobzhanidze
Bænken: Frederik Due, Andreas Bruhn, Emil Riis, Frederik Lauenborg, Tobias Damsgaard (86. min. Tobias Damsgaard), Simon Graves, Marcus Mølvadgaard
OB's holdopstilling:
Sten Grytebust - Mikkel Desler, Kenneth Emil Petersen, Alexander Ludwig, Jacob Barrett - Mathias Greve (74. min. Rasmus Festersen), Janus Drachmann, Jeppe Tverskov, Troels Kløve (55. min. Julius Eskesen) - Anders K. Jacobsen, Mathias Jørgensen (63. min. Nicklas Helenius)
Bænken: Oliver Christensen, Ryan Johnson, Rasmus Festersen, Jens Jakob Thomasen, Nicklas Helenius, Julius Eskesen, Marco Lund
Om kampen:
OB var søndag eftermiddag på besøg hos Randers FC i Superligaen. Og det blev en eftermiddag, hvor OB skulle opad bakke fra første minut, hvor den tidligere OB’er André Rømer sendte bolden i nettet efter et frispark.
Herefter skulle fynboerne finde sine ben og skiftede straks til en 3-5-2 opstilling. Det gav kampen igennem et massivt OB-overtag, men hjemmeholdet var dygtige til at spille tålmodigt og gøre det svært for OB’erne at spille chancerne store. Mathias Jørgensen, der for første startede inde, havde et par rigtig gode muligheder, men de sneg sig lige forbi.
Efter pausen var det atter OB, der tog initiativet, og Randers kunne med føringen i bagagen være afventende og lade OB gøre arbejdet. Mathias Jørgensen var atter meget tæt på en udligning, Anders K. Jacobsen sendte en afslutning lige over, og Julius Eskesen manglede ikke mange centimeter, da hans afslutning sneg sig lige forbi.
Hjemmeholdet stod dygtigt og solidt og fik OB til at vælge de svære løsninger i stedet for de lette, og det medvirkede til at det ikke blev farligt nok foran mål. Derfor kunne Randers tage alle tre point i en kamp, hvor OB burde have fået mere ud af overtaget.
Jakob Michelsen efter kampen:
-Vi kan ikke bruge til noget, at vi dominerer i mere end 90 minutter. Vi giver os selv den værst tænkelige start, men derefter leverer vi mange af de gode ting, vi gerne vil. Vi har bolden meget, og vi kommer til mange afslutninger. Vi vinder vel alle statistikker bortset fra den eneste, der virkelig tæller, og det er simpelthen ikke godt nok. Vi bliver ikke farlige nok, vi er ikke skarpe nok i vores indlæg og vores løb i feltet, og mod et hold, der forsvarer sig så godt som Randers, er det altså nødvendigt for at få point med hjem.