OB.dk

08.07.2018 17:13

Hans Hansen og Kenneth Tuelund Hansen vandrer for syge børn på OUH. OB bakker op og ønsker dem god tur!

Hvis man ikke kender til OB på Langeland, kommer man helt sikkert til det i den kommende uge. 

Hans Hansen og Kenneth Tuelund Hansen - begge med rødder i Assens - viser nemlig den nye flotte OB-trøje frem, når de fra mandag begynder på en seks dage lang vandringstur rundt om Langeland.

OB er blevet trøjesponsor for Kenneth og Hans, der trak i trøjen umiddelbart inden, OB fredag eftermiddag spillede træningskamp mod FC Roskilde på Nature Energy Park. "OB før Superligaen" udødeliggjorde øjeblikket af Kenneth og Hans i OB-trøjen.

Hele ideen med vandreturen er at samle penge ind til syge børn på Odense Universitetshospital.

- Sidste år samlede vi 21.000 kroner ind, efter vi havde gået Als rundt. Det beløb vil vi meget gerne slå i år, siger Hans Hansen, der ved siden af sit job med unge i Assens Kommune også ofte fungerer som securityvagt ved OB’s hjemmekampe i Superligaen.

Hans og Kenneth har på forhånd sørget for at indgå aftaler med en række sponsorer, der støtter den gode sag.

Men pengene, der går til at købe legetøj til syge børn på OUH, skal komme fra personer, der ønsker at bakke det gode initiativ op.

Fra mandag den 9. juli kan man sende et beløb - stort eller småt - på mobilepay til 2320 6471.

Og så er der ellers kun tilbage at ønske Hans og Kenneth en fornøjelig tur rundt om Langeland og glæde sig over, at den stribede trøje de næste dage dukker op i selv de mindste afkroge på Langeland.