IMG_5972

Benjamin Jakobsen — 16.06.2018 15:00

Den 23. juni klokken 14:00 spiller førsteholdet sæsonens første træningskamp, når vi gæster 2. divisionsholdet fra TPI.

En ekstra træningskamp bliver tilføjet førsteholdets opstartsprogram, når vi lørdag den 23. juni klokken 14:00 møder vores samarbejdsklub TPI på home Tarup Park.

Samarbejdet med TPI har vi i OB nydt særdeles godt af i de sidste mange år. I de seneste sæsoner har vi i vinterperioderne afviklet flere træningspas på deres kunstgræsbane, ligesom flere træningskampe er blevet spillet på kunstgræsbanen hos TPI. Derudover har de være med i Øens Hold samarbejdet, hvor de var en af de første klubber, der kom med, og tidligere i dag rykkede de op i 2. division for første gang i klubbens historie.

- Først og fremmest stort tillykke til TPI med oprykningen til 2. Division! Jeg ser selvfølgelig frem til træningskampen mod TPI med glæde. Det er en kamp mod en af vores samarbejdsklubber - og derfor er det vigtigt, vi kommer ud og viser os fra vores bedste side og møder vores fans.

- Rent personligt bliver det jo min første uofficielle kamp som OB-træner, og det glæder jeg mig selvfølgelig helt vildt meget til, men det her handler ikke om mig, det handler om OB, så jeg håber, at fansene har savnet at se spillerne i aktion, og at vi derfor ser en masse af dem lørdag i Tarup, slutter Michelsen.

Og sportschefen i TPI, Jesper Rasmussen, ser også rigtig meget frem til lørdagens kamp, hvor OB gæster TPI, og han ser det som kronen på værket efter en historisk TPI-sæson.

 - Det er kronen på værket for hele klubben på en historisk sæson, at vi få lov at spille mod det ypperste af det ypperste på Fyn. Vi bliver udfordret maksimalt på vores defensiv, som vi også vil blive i 2. division i næste sæson, men vi håber, at vi kan vise striberne, hvordan det skal gøres, siger Jesper Rasmussen med et glimt i øjet, inden han sætter et par ord på det klubsamarbejde, der er mellem OB og TPI.

- Øens Hold klubsamarbejdet har i mange år betydet rigtig meget for os i TPI. Vi var klub nummer to, der kom med, og vi har været 100 % loyale hele tiden i samarbejdet med OB. Det er et samarbejde, vi er rigtig glade for, så det er, som det skal være. Derfor er det rigtig stort for os, at vi får lov at få en kamp mod OB’s Superligahold – og at det så lige sker i år, hvor vi også er rykket op i 2. division gør det kun endnu mere fantastisk, siger sportschef i TPI, Jesper Rasmussen.

Kampen mellem OB og TPI spilles som nævnt på home Tarup, og det er lørdag den 23. juni klokken 14:00.

Klik her, for at se alle fem træningskampe, førsteholdet spiller frem mod den kommende sæson.