02.06.2018 17:13

To kampe og to sejre er status for U15-drengene ved Kevin De Bruyne Cup, der klokken 17:30 møder Besiktas i kvartfinalen.

Anden kamp i Kevin De Bruyne Cup var for OB primært en kamp, hvor det skulle afgøres, hvorvidt OB blev nummer 1 eller 2 i puljen. Anderledes var det for modstanderen Gent. De havde tidligere på lørdagen tabt til Dortmund i straffesparkskonkurrence – derfor skulle der tre point på bordet i denne kamp, hvis de ville drømme videre om en kvartfinaleplads klokken 17:30.

OB havde rokeret en del i truppen, og det var mange af de spillere, som blev skiftet ind i første kamp, som fik chancen fra start i Gent-kampen. Alligevel var det OB, der kom bedst fra start og virkede farligst.

Og 13 minutter inde i kampen fik OB så også prikket bolden over stregen. Efter et indlæg fra Gustav Grubbe fik Asbjørn Sylvester sendt bolden i kassen, men kampens FIFA-linjedommer vinkede ham offside i situationen.

Det gav bare Asbjørn endnu mere blod på tanden, og cirka fem minutter senere stangede han et hjørnespark fra Andreas Hother i nettet til 1-0, da han stod umarkeret ved den bageste stolpe.

I anden halvleg var det belgiske Gent, der overtog kampen, og det var klart dem, der var ovenpå i de sidste tyve minutter af opgøret. En blanding af belgisk ineffektivitet og en glimrende præstation i Gustav Otto i målet sikrede OB sejren på 1-0.

Med sejren ender OB som nummer 1 i pulje C ved Kevin De Bruyne Cup foran Dortmund og Gent. Dermed er striberne kvartfinaleklar, og den kamp spilles allerede klokken 17:30 lørdag, hvor modstanderen er Besiktas. Tyrkerne blev nummer to i deres pulje, hvor de undervejs slog Manchester City, men tabte til Club Brügge i en straffesparkskonkurrence.

Klik her for at se målene fra drengenes kamp tidligere på dagen, hvor Dortmund blev slået 2-0.