Engstrm 201718

Benjamin Jakobsen — 11.05.2018 14:54

U19 tager lørdag imod Vejle, og selvom det er et af bundholdene, så er det netop i de kampe, U19 har haft det svært i denne sæson.

U19-drengene tager lørdag klokken 13 imod Vejle Boldklub i Ådalen. Mens OB er med i kampen om medaljer, så er Vejle i tæt kamp med Silkeborg IF om at undgå sidstepladsen i U19-Ligaen. Første indbyrdes opgør mellem de to klubber endte med 3-3, efter OB var bagud med 3-0, da holdene gik til pause. Denne gang venter der et Vejle-hold med et andet udtryk end i den første kamp, vurderer Kim Engstrøm.

- Det er et andet Vejle-hold, end det vi mødte i første kamp i efteråret. De kommer med et andet udtryk, og de er mere offensive i deres tilgang til spillet, hvor de blandt andet presser højere. De er blevet bedre på bolden, og de har fået nogle spillere ned, som har været en del af deres trup i 1. division, som giver dem flere strenge at spille på. Så der venter os en svær og ikke mindst noget anderledes kamp end vores to seneste kampe, hvor vi har stået overfor AGF og FC Nordsjælland. For denne gang skal vi dominere på bolden, vi skal dominere chancemæssigt og ikke mindst målmæssigt, siger OB’s U19-cheftræner Kim Engstrøm.

Målsætningen for OB er medaljer, og derfor er det naturligvis en kamp, OB skal vinde, når man på hjemmebane møder et af holdene fra bunden af tabellen. Men selvom det lyder som en af de nemmere opgør, så er det faktisk de kampe, OB har haft svært ved i den igangværende sæson, fortæller Kim Engstrøm.

- Der venter os en mental udfordring. Hvis man ser på vores resultater i denne sæson, så har vi været rigtig gode mod de hold, der er placeret omkring os. Til gengæld har vi været mindre gode mod de hold, der ligger i bunden af tabellen. Det er vores største udfordring pt, og vi skal modbevise, at vi ikke kan slå bundholdene i U19-Ligaen.

Til kampen mellem OB og Vejle er Mads Frøkjær i karantæne, men ellers er det en skadesfri trup, Kim Engstrøm har til rådighed. Kampen spilles i Ådalen, og der er kampstart lørdag den 12. maj klokken 13:00.