Morten Wamsler — 09.05.2018 12:02

Der er både drama og spænding i vente, når OB og AGF mødes på Ewii Park søndag.

Søndag aften klokken 18 er det tid til sæsonens fjerde møde mellem OB og AGF. Og det bliver en nervepirrende version af provinsklassikeren mellem de to traditionsrige klubber fra landets to største provinsbyer.

Der er tale om returkampen i Alka Superliga Europa Playoff, 1. runde, og det vil sige at holdene spiller videre fra et udgangspunkt, der hedder, at AGF fører 3-2 efter sidste weekends kamp i Aarhus.

OB skal med andre ord vinde kampen. En et-måls-sejr er nok, hvis cifrene hedder 1-0 eller 2-1. Slutter det 3-2 til OB, skal kampen i forlænget spilletid og eventuelt efterfølgende straffesparkskonkurrence. Slutter det med en fynsk 1-måls-sejr med flere mål end de nævnte, er det AGF, der går videre på reglen om flest scorede udebanemål. Uafgjort eller AGF-sejr sender AGF videre til næste runde.

Der ventes mange tilskuere på Ewii Park - deriblandt en masse tilrejsende AGF-fans. Vi håber at se en masse mennesker, der ved, at de flotteste hvide trøjer, er dem, der har blå striber og streger på.

Der bliver fest, farver, drama, spænding - og formentlig lækkert vejr. Så vi ses til provinsklassikeren OB - AGF søndag på Ewii Park. Der er kampstart kl. 18, men der er ingen grund til at komme i sidste øjeblik, for så går du glip af hele forfesten.

Vi ses på Ewii Park.