Benjamin Jakobsen — 13.05.2018 20:49

OB havde rigeligt med chancer, men det var alligevel AGF, der løb med sejren, fordi de igen var mere effektive end OB, mener Kent Nielsen.

Det blev til et nederlag på 3-2 i Odense – og dermed et samlet nederlag på 6-4 til AGF i Europa Playoff. Kent Nielsen mener, at starten på kampen blev rigtig afgørende for, at det blev et opgør på AGF’s præmisser.

- Vi kommer i en skidt situation ved at komme bagud, så kampen hurtigt tipper over på AGF’s præmisser. Men jeg har det lidt sådan, at overordnet set taber vi igen i dag på at AGF var effektive. De overbelastede hverken vores målmand eller bolddrengene bag vores mål. Vi har meget energi, og vi prøver, prøver og prøver, men må erkende at vi taber på effektivitet.

- Jeg synes, vi har meget energi – og selvom AGF spiller med meget fysik og begik mange frispark for at få det gjort urytmisk, så prøvede vi at blive ved og ved, og vi var ikke til at slå ud af stilen.

- Jeg kan sagtens få øje på situationer i kampen, hvor vi burde have løbet dybt, slået ud til siden eller have smidt et bedre indlæg. Men jeg synes, vi havde et godt udtryk, og vi taber til et hold, der slår os på det parameter, der hedder effektivitet. Journalister har travlt med alle mulige forskellige statistikker, men der er en, der afgør fodboldkampe, og det er effektivitet, som vi nu er blevet slået to gange på af AGF.