_C4A1868

Benjamin Jakobsen — 11.05.2018 08:26

Der er gratis øl og vand inden kampen mod AGF, når vi markerer afslutningen på 16 års samarbejde med Carlsberg.

Der er lagt op til et drama af de helt store, når OB og AGF søndag aften tørner sammen i en ægte provinsklassiker, der samtidig afgør, hvilken af de to klubber, der går videre i Alka Superliga Europa Playoff. Kampen kan være den sidste hjemmekamp for OB i denne sæson, og derfor kan publikum se frem til en lang række af underholdende og stemningsskabende oplevelser i forbindelse med kampen.

Se programmet for søndagen i vores matchcenter, som du finder her.

16 fantastiske år med Carlsberg
Carlsberg blev for første gang placeret på maverne af striberne i 2002, og siden da er der løbet meget vand gennem Ådalen, og meget Carlsberg-øl ned i maverne på OB-fans. Fra sommer tager Albani over som hovedsponsor, men de mindeværdige og store øjeblikke med Carlsberg på OB-trøjen vil altid stå tilbage som markant del af OB-historien.

- Carlsberg vil altid have en særlig plads i OB’s historie. Med Carlsberg på brystet har vi vundet fire flotte DM-medaljer, og i 2002 og 2007 fejrede vi pokaltriumfer sammen med tusindvis af odenseanere og fynboer. Det er øjeblikke, som vi aldrig glemmer, og på søndag vil vi gerne markere det og sige tak til Carlsberg for 16 fantastiske år, siger OB’s kommercielle chef, Jack Jørgensen.

Carlsberg giver den sidste omgang
Når de to hold tager fat på kampen kl. 18 har der allerede været gang i festen i to timer. Allerede klokken 16 åbner Carlsbergs Fan Van nemlig showet med live-DJ, gratis øl og vand, bordfodbold, ansigtsmaling og en super kulisse til at komme i den helt rette stemning til kampen. Lige før kickoff vil publikums altid stemningsfulde og medlevende opbakning blive suppleret med et større optatsshow, så tændingen er helt i top for både spillere og fans.

- Vi glæder os helt vildt til søndagens kamp, hvor vi har skabt rammerne for et brag af en fodboldfest. Udover at kampen i sig selv er enormt vigtig, så møder vi et AGF-hold, som er blandt dem, vi allerhelst vil sende skuffede hjem - og med de mange arrangementer omkring kampen, håber vi, at publikum er klar til at være med til at gøre det til en mindeværdig aften, siger Jack Jørgensen og fortsætter:

- Når en fodboldoplevelse for alvor sætter sig i én, så er det fordi kampen har været intens, spændende og afgørende, og fordi der har været tilskuere, stemning og masser af følelser på spil. Det er både rammerne og indholdet i en fodboldkamp, der gør forskellen på de ordinære og de ekstraordinære oplevelser. Vi ved, at vores fans får masser af konkurrence fra den modsatte ende, hvor AGF får massiv opbakning, så vi håber at vi i fællesskab kan vinde kampen både på og udenfor banen.

Der er kampstart søndag kl. 18.00 på EWII Park i Odense. OB fik et fornuftigt udgangspunkt med hjem fra Aarhus og skal indhente AGF’s 3-2 føring for at gå videre i Alka Superliga Europa Playoff.

Så kom til fanfest og fodbolddrama på EWII Park søndag fra kl. 16.00. Du kan købe billetter til kampen her.