U17 Holdfoto 201718

Benjamin Jakobsen — 06.05.2018 09:07

Ivan Poulsen havde advaret spillerne om, at det ville blive svært. Alligevel tabte striberne i Haderslev efter en dårlig præstation.

U17-Ligaen
Lørdag 5. maj kl. 14:45, Haderslev
SønderjyskE - OB 2-1 (2-1)
07.min: 1-0 Mads Hansen
34.min: 1-1 Rasmus Nissen (straffespark)
37.min: 2-1 Patrick Jahn

OB’s holdopstilling:
Peter Bergmann - Jonas Skytte, Christian Vestergaard, Daniel Obbekjær, Frederik Lund (53. min. Mathias Brems) – Anton Bisgaard, Tarik Ibrahimagic, Valdemar Ibsen (64. min. Simon Skøtt), Andreas Eriksen (68. min. Lasse Skøtt) - Rasmus Nissen, Mikkel Michelsen

Kampens forløb:
Det var ikke spillet mange minutter af opgøret, før hjemmeholdet havde bragt sig foran 1-0. Et fysisk stærkt gennembrud af en Haderslev-angriber gav en skud på overliggeren efterfulgt af en returbold, som en anden Haderselvspiller hurtigt var over. En rigtig dårlig start på en solbeskinnet græsbane i Haderslev.

Der gik ikke mange sekunder før OB fik muligheden for at sparke en udligning i mål, begyndelsesbolden endte med et indlæg, hvor Rasmus Nissen desværre sparkede forbi målet.

Det var en meget fysisk betonet 1.halvleg, hvor dueller og nærkampe prægede scenen fremfor det polerede fodboldspil. Seks minutter før pausen begik hjemmeholdet så straffespark, og Rasmus Nissen sparkede den sikkert i mål og bragte dermed balance i regnskabet. Kun få minutter efter begik OB frispark tæt under mål, og det indlæg endte med en hurtig scoring, og SønderjyskE kunne gå til pause med en føring på 2-1.

2.halvleg var ikke mange minutter gammel, før SønderjyskE blev reduceret til 10 mand, da hjemmeholdets angriber brokkede sig til to advarsler indenfor samme minut. Derfra var resten af 2.halvleg et langt pres mod hjemmeholdets mål.

Et hjørnespark til OB var millimeter fra at gå i mål til en udligning, men bolden blev reddet på stregen. OB fik lidt senere bolden i mål til 2-2 efter et hjørnespark ved Mikkel Michelsen, men dommeren annullerede målet for offside. Det lange pres og mange indlæg var der ikke nok output i, og derfor kunne hjemmeholdet forlade banen som vinder af kampen med 2-1.

Kommentar fra Andreas Bech:
Vi er ekstremt skuffede, især af den indledning vi præsterer. SønderjyskE virker meget mere klar fra start end os, og de får også hurtigt et mål, hvor vi er alt for passive over flere omgange. Vores 1.halvleg fik aldrig den spillemæssige omgang med bolden, som vi gerne ville have, og vi valgte desværre tit den forkerte løsning offensivt.

Der kan sikkert findes mange undskyldninger, men fakta er bare, at dagens 1.halvleg var en af sæsonens mest sløje af slagsen. Selvom vi får scoret tæt på pausefløjtet, så sløser vi kort tid efter og kommer igen bagud.

2.halvleg bliver jo et langt angreb mod deres mål, men chancer skaber vi jo reelt set ikke nogle af i åbent spil, kun på hjørnespark er vi farlige 2-3 gange. Der findes ingen nemme kampe i ligaen, det har drengene lært i dag. Vi ser frem til en hård og god uge på træningsbanen, og så har vi en del som skal revancheres til næste weekends hjemmekamp mod Vejle.

Næste kamp:
12. maj kl. 15:15 OB – Vejle, Ådalen