Niklas Vincentz 201718

Benjamin Jakobsen — 02.05.2018 09:30

Et OB U13-hold i klar kontrol fik kun sendt bolden i kassen en enkelt gang mod OKS

U13-Liga 1
Søndag d. 29 april, Ådalen
OB – OKS 1-0 (1-0)
29. min. 1-0 Markus Jensen

OB’s trup til kampen:
Emil Rygaard, Sami Chawk, Hjalte Hemmingsen, Malthe Lorentzen, Theo Hansen, Elias Hansborg, Markus Jensen, Magne Clement, Oskar Bentzen, Albert Kotsis, Marcus McCoy, Lauritz Dauerhøj, Isak Voss Jørgensen og Mikkel Søfeldt (U12)

Kampens forløb:
Kampen havde fra start svært ved at sætte sig, da begge hold forsøgte sig med direkte spil. Begge hold havde optræk til chancer, men det forblev kun ved optræk. Efter en livlig start fik OB overtaget, og udeholdet stod kompakt i deres lave pres. OKS fik lukket godt af, og striberne formåede ikke at udnytte det spilmæssige overtag. Kampen fortsatte langt hen i første halvleg med samme udtryk, indtil OB med et minut til pausen fortjent fik bragt sig foran 1-0 på et flot mål af Markus Jensen. Anden halvleg blev med hjemmeholdet som alt dominerende, og et OKS hold der brugte alle deres kræfter på at forsvare målet.

OB havde bolden meget på OKS’ banehalvdel, men det er først i de sidste ti minutter af kampen, hvor hjemmeholdet for alvor fik skabt chancer. Målene udeblev dog i anden halvleg, og kampen endte derfor 1-0 til OB, der nu har vundet ni kampe i streg i U13 Liga 1.  

Kommentar fra Niklas Vincentz:
Kampene mod OKS har før i tiden været spændende, og med to hold der begge forsøgte at angribe og tage initiativet. Det oplevede jeg ikke i denne kamp, da vi efter en rodet start tog initiativet og styrede kampen frem til sidste fløjt. Vi mødte et OKS-hold, der stod lavt i deres kompakte defensiv, og det gav os visse udfordringer med at åbne op for deres organisation.

Faktisk spillede vi en rigtig fin kamp på bolden, hvor vi særligt i opbygningsspillets forskellige faser spillede med tålmodighed, overblik og kvalitet. Desværre viste vi kun i glimt, hvad vi kan i afslutningsspillet, og det gjorde, at vi endte med en smal 1-0 sejr. På torsdag venter en pokalkamp mod BBB, inden vi søndag tager i mod Haderslev FK i et vigtigt topopgør. Kan vi forbedre vores spil på den sidste tredjedel, så tror jeg også på, at vi vinder og derved distancerer de øvrige hold med 10 point til andenpladsen med fire runder tilbage af turneringen.

Næste kamp:
6 maj, 11:00, OB-Haderslev FK, Ådalen