Bo Nielsen 201718

Benjamin Jakobsen — 02.05.2018 09:11

Lokalopgøret mellem OB og Sanderum i U14 Liga 1 endte med en OB-sejr over et flot kæmpende SB-mandskab.

U14 Liga 1
Lørdag d. 28. april kl. 13.00, Ådalen
OB - Sanderum BK 2-0 (1-0)
12. min. 1-0 Jakob Jessen
60. min. 2-0 Oliver Roche

Oskar Kristensen – Karl Emil Callesen, Gustav Jensen, Frederik Tao, Philip Birkholm – Victor Birkholm, Kristoffer Jørgensen, Marius Uhd, Gustav Vinter – Jakob Jessen, Oliver Roche.
Bænken: Kasper Nyegaard, Frederik Berg, Valdemar Astrup

OB U14 tog lørdag imod Sanderum Boldklub i U14 Liga 1, og det var to hold med vidt forskelligt udgangspunkt til kampen, som stod overfor hinanden. OB ville ud og angribe gæsterne, mens Sanderums plan med opgøret var at stå lavt på banen og forsvare sig mod OB’s offensiv.

Det gjorde de også ganske fornuftigt, selvom OB kampen igennem fik skabt fornuftige muligheder. Efter 12 minutter fik Jakob Jessen udnyttet en af dem, og det var vigtigt for striberne med en forholdsvis tidlig føring mod et defensivt Sanderum-mandskab, som for et par uger siden tog point fra FC Midtjylland.

Med ti minutter tilbage af kampen blev der lukket og slukket, da Jessens angrebsmakker, Oliver Roche gjorde det til 2-0.