Benjamin Jakobsen — 07.05.2018 11:39

Der var ingen tvivl om udfaldet, da OB U15 i sikker stil slog Haderslev med 6-0.

U15 Liga 1 
Søndag 6. maj 13:00, Ådalen
OB - Haderslev 6-0 (3-0)
12. min. 1-0 Jakob Okkels (assist Gustav Grubbe)
22. min. 2-0 Luca Kjerrumgaard  (assist Jakob Okkels)
30. min. 3-0 Luca Kjerrumgaard  (assist Isak Steiner)
33. min. 4-0 Selvmål
52. min. 5-0 Luca Kjerrumgaard  (assist Oliver Hansen)
65. min. 6-0 Asbjørn Sylvester  (assist Jakob Okkels)

Truppen:
Tobias Jacobsen, Frederik Emil Lyneborg, Gustav Grubbe, Johan Verner Blirup, Andreas Hother, Luca Kjerrumgaard, Jakob Okkels, Emmanuel Yeboah, Magnus Saaby, Oliver Hansen, Isak Steiner Jensen, Asbjørn Sylvester, Frederik Lebæk, Frederik Tao.

Kampens forløb:
Ligesom vejrguderne søndag eftermiddag var i Ådalen, så var OB’s U15-drenge i formidabelt fodboldhumør, da Haderslev kom på besøg til det, der skulle vise sig at blive en af sæsonens bedste præstationer. Symptomatisk for dagen blev første mål scoret på hovedstød, af Jakob Okkels, efter indlæg fra en godt spillende Gustav Grubbe. Efter det gik Luca Kjerrumgaard i gang med en mindre målkavalkade, der endte med et hattrick til frontløberen.

Asbjørn Sylvester lukkede ballet med en scoring 6-0 i de døende minutter, og selvom sejren kunne have været endnu større, så var det et smilende OB-hold, der kunne fejre sejren i en række, hvor de nu kun mangler et enkelt point for endegyldigt at sikre sig den samlede førsteplads.

Kommentar fra Ulrik Bredegaard:
Vi leverer en flot præstation i mine øjne, også selvom det Haderslev hold, vi møder, har enkelte afbud, så holder vi det meste af kampen tempoet oppe i vores eget spil og bliver ved med at øve os i det spil, vi gerne vil være bedre til, i stedet for at lade os blive trukket ned af kampens tempo, da den ellers er afgjort forholdsvist tidligt.

Det var også fokus inden kampen, at selvom der måske ikke kommer til at være vanvittig meget på spil i de sidste turneringskampe, så skal vi stadig præstere tilfredsstillende i forhold til de krav og forventninger, vi har til os selv. Det kan vi kun lykkes med, hvis spillerne går på banen med en stor indre motivation, og det, syntes jeg, faktisk var tydeligt, at de gjorde rigtig flot i denne kamp.

Næste kamp:
Mandag 21. maj, 14:00, OB-Skanderborg , Ådalen