Ivan Poulsen 201718

Benjamin Jakobsen — 11.05.2018 15:08

Det er en flok revanchelystne U17-drenge, der lørdag klokken 15:15 går på banen mod Vejle hjemme i Ådalen.

U17-drengene skal lørdag igen i aktion i U17-Ligaen, når Vejle Boldklub kommer på besøg, og der er lagt op til en jævnbyrdig kamp. OB er placeret på en syvendeplads i ligaen, mens Vejle er placeret lige foran striberne på en sjetteplads. Men mens OB tabte seneste opgør, så kommer der en flok Vejlensere, med stort plus på overskudskontoen, vurderer Ivan Poulsen.

- Vejle kommer til kampen med syv sejre i bagagen. Derfor kommer de naturligvis med masser af selvtillid til denne kamp. Så jeg forventer helt sikkert, at det bliver en hård og svær kamp for os. Til gengæld er vi topmotiverede til kampen, fordi vi ved, vi skal revanchere os efter sidste weekends nederlag i Haderslev, siger Ivan Poulsen i den kommende kamp.

Ivan Poulsen må til kampen undvære Anton Bisgaard, der er i karantæne, ligesom Emil Suarez og Mathias Brems begge er skadede. Men når der mangler et par spillere, så giver det plads til andre, og det er sultne spillere, der skal gribe deres chance.

- Vi er jo ikke kun 11 eller 14 spillere i en trup. Vi er 21 spillere, og der er vi, fordi alle 21 kan begå sig i U17-Ligaen. Derfor er jeg heller ikke bekymret for at vi mangler de tre spillere, selvom vi selvfølgelig optimalt set har alle 21 spillere til rådighed, siger Ivan Poulsen, inden han sætter et par ord på sine egne forventninger til kampen.

- Det bliver helt sikker t tæt, det er jeg ikke i tvivl om. Vejle har ikke spillet en ligakamp siden den 21. april, så vi kan håbe på, at de lige skal finde sig selv i indledningen. Men vi har trænet rigtig godt, og vi skal fortsætte de gode takter, som foråret hovedsageligt har budt på, men det kommer igen til at kræve knaldhårdt arbejde fra start til slut.

Kampen mellem OB og Vejle i U17-Ligaen spilles lørdag den 12. maj klokken 15:15 i Ådalen.