Fynsk musik på Ewii Park (1)

Anja Ankerstjerne

Morten Wamsler — 26.03.2018 10:12

Der er masser af talent på den fynske musikscene. Vælg, hvad vi skal spille på EWII Park på mandag.

Fyn er fuld af talent. Det gælder ikke kun i sportens verden, men det gælder også i en lang række andre sammenhænge. Én af dem er den fynske musikscene, der er fyldt med spændende kunstnere, og dem vil vi gerne give plads i højttaleranlægget på Ewii Park til vores hjemmekampe.

Vi vil gerne have din hjælp til at finde frem til, hvilke fynske musiknumre, vi skal tilføje spillelisten, og derfor vil vi fremover glæde os til at præsentere to fynske musiknumre, når OB spiller hjemmekamp.

Til hver hjemmekamp får du fem valgmuligheder, og du skal stemme på det nummer, du helst vil høre på stadion. De to, der får flest stemmer, vil blive spillet - enten under spillernes opvarmning, eller som det sidste nummer, inden vi skal til at have spillerne på banen. Til de kommende hjemmekampe vil du kunne stemme på din favorit blandt de to, der fik flest stemmer sidst - og tre nye numre.

Denne gang kan du vælge imellem følgende fem numre - giv din stemme i afstemningen her ved siden af.
Og hvis du har en god idé til fynsk musik, der skal være med i de næste afstemninger, så send meget gerne en mail til os på [email protected] med emnelinjen 'Fynsk musik'.



HOLMEN HUSTLERS - HVEM HVAD HVOR
Det er hiphop fra den danske udkant. Og fra den fynske udkant. Fra Hindsholm ved Kerteminde. Det er skævt, det er festligt - det er fynsk, og det er med ironisk selverkendelse. Her i den mere dancehall-agtige ende af Holmen Hustlers repertoire.





FENNEC ON FIRE - INNER BEAST
Rockband med base i Odense. Netop nu aktuel med albummet ”Stuck in the Desert”, der udkom i midten af marts. Der er smæk på guitaren og højt til loftet med iørefaldende melodier og en kantet energi.





KISSAWAY TRAIL - SMOTHER+EVIL=HURT
Det store gennembrud fra en af odenseansk rockmusiks største internationale succeser. Indierock med en drømmende attitude, der har bragt odenseansk musik anerkendelse fra hele verden og fra de helt store rockanmeldere i ind- og udland.





MOSES: ”ANDREAS” - GAZELLER
Svedig fynsk popmusik der rammer lige i øret og direkte i mellemgulvet. Det er de elektroniske elementer og en urban vibe, der driver bandets sange fremad, hvilket har ført til en del spilletid på de store nationale radiostationer.





ECLECTIC MONIKER - EASTER ISLAND
Tropisk indie-pop af skæv men alligevel super iørefaldende karakter. Radiohit fra dette fynsk-blodede anmelderroste band, der skaber varme, hyggelig stemning og en let tilgang til et spændende og farverigt lydunivers.