Mindeord 
Carl Christian Nielsen

Odense Boldklub — 19.03.2018 10:24

Det er med stor sorg, at vi i Odense Boldklub har modtaget meldingen om, at C.C. Nielsen er død.

Det er med stor sorg, at vi i Odense Boldklub har modtaget meldingen om, at Carl Christian Nielsen er død.

C.C. Nielsen har været en af de absolut største OB’ere uden for banen, og det er både med sorg og med dyb taknemmelighed for hans markante og betydende indsats for OB og Odense Sport & Event, at vi mindes C.C. Nielsen.

C.C. Nielsen blev en aktiv del af OB i slutningen af 1990, og fra det tidspunkt og frem til i dag har C.C. Nielsen gennem årene ydet et markant og afgørende bidrag til professionel fodbolds eksistens og udvikling i OB.

C.C. Nielsen var en af hovedkræfterne bag stiftelsen af Odense Boldklub A/S i slutningen af 1990, og fra dengang til i dag har OB stået C.C. Nielsens hjerte nær.

I en lang årrække var han bestyrelsesmedlem i selskabet bag professionel fodbold, hvor han også i nogle år var bestyrelsesformand. Både i bestyrelsesarbejdet og ved fodboldkampe var C.C. Nielsen en engageret og passioneret medspiller, der aktivt tog del i udviklingen af Odense Boldklub A/S. Derfor var det også både naturligt og meget fortjent, at C.C. Nielsen i 2013 blev hædret med OB’s guldnål.

C.C. Nielsen var også en afgørende medspiller i etableringen af Odense Sport & Event, og frem til i dag var han et aktivt bestyrelsesmedlem i underholdningskoncernen.

For C.C. Nielsen var det naturligt at være involveret i OB, Odense Congress Center og Odense Sport & Event, for han viste altid et stort engagement i udviklingen af Odense og Fyn. I mange år var han således stærkt engageret i udviklingen af Fyn, hvor adskillige organisationer og projekter har nydt godt af hans visionære og utrættelige arbejde. En indsats som i 2003 betød, at han fortjent blev kåret til Årets Fynbo.

C.C. Nielsen var oprigtig interesseret i andre mennesker, og han var drevet af at sætte mål sammen med andre og kæmpe for at nå dem sammen.

Det har OB også nydt godt af, og gennem tiden har C.C. Nielsen ydet væsentlige bidrag til, at OB har klaret sig gennem krisetider og hver gang har rejst sig igen.

Både som aktionær, sponsor og aktivt bestyrelsesmedlem har den betydning, C.C. Nielsen har haft både organisatorisk og i forhold til at være en stor inspirator for alle i og omkring OB og Odense Sport & Event, været uvurderlig.

C.C. Nielsen vil blive savnet af os alle, og vores tanker går til familien i denne svære tid.

Æret være hans minde