Nantes var for
stor en mundfuld

Benjamin Jakobsen/ob.dk

Benjamin Jakobsen — 31.03.2018 16:45

U14-drengene tabte 2-0 til de regerende mestre fra Nantes, og nu skal der hentes point mod Juventus.

Tournoi Sans Frontiére
Lørdag 31. marts, 11:45
OB – Nantes 0-2 (0-1)
1. min. 0-1 Nantes
33. min. 0-2 Nantes

Tredje gruppekamp var den nok forventet sværeste i Gruppe E for OB-drengene. De første to kampe havde Nantes vundet med 7-0 over Grand Sénonais og derefter 1-0 over Juventus. Derudover var det U14-drengene fra Nantes, der sidste år kunne hæve den store pokal i denne turnering.

Derudover var der massiv fysisk forskel på de to mandskaber. Franskmændene var vel i gennemsnit 15-20 centimeter højere end OB-spillerne, så de havde naturligvis en stor fordel i det fysiske aspekt af kampen.

Allerede efter tredive sekunder stod OB-spillerne og kogte i forsvaret, og det blev straffet prompte af Nantes, der med en glimrende afslutning kom foran i kampens første minut.

Herefter vågnede OB-drengene op, og det var ikke til at se, at Nantes-spillerne var så meget større – OB’erne gav dem virkelig kamp til stregen. Kombinationerne sad godt hos de fynske drenge, og midtvejs i første halvleg kom Oliver Roche igennem til en friløber, men skarpheden manglede hos den hurtige angriber. Kort efter var det Oliver Koertz, der kom igennem til en stor chance, men han var for langsom til at afslutte – og så kom en forsvarsspiller retur.

Chancemæssigt var OB farligst, og i boldomgangen var det også OB, der var bedst, selvom Nantes havde kuglen mest. Franskmændene skabte ikke det store, men de skulle også bare have en lillefinger – så havde de tidligere vist, at de var parat til at tage hele armen.

I anden halvleg fortsatte det med at være en jævnbyrdig affære, og når OB kom frem til chancer, så udeblev skarpheden fortsat. Med 5-10 minutter tilbage af opgøret gav OB så en lillefinger til Nantes, og de gjorde det til 2-0.

I slutfasen var Tobias Jensen tæt på at få reduceret, da han rundede målmanden i siden af feltet, men forsvaret nåede retur, så det endte i stedet med et hjørnespark.

OB’erne fik givet et af Europas bedste U14-mandskaber stærk modstand til trods for stor fysisk forskel, men det giver som bekendt ikke point, så nu skal der sandsynligvis hentes point i den sidste gruppekamp mod Juventus senere i dag.

Der er fem puljer i turneringen med fem hold. Nummer 1-3 fra alle puljer går videre, mens den bedste nummer 4 også går videre til 1/8-finalen.

OB – Juventus, ca. 20:00, Sens