- Nu må vi gå all-in
på gruppespillet

Morten Wamsler / OB

Benjamin Jakobsen — 18.03.2018 21:16

OB ender som nummer 9 i grundspillet, og skuffelsen er stor hos Kent Nielsen efter dagens nederlag.

- Jeg synes, det starter lidt rodet på en bane, der var lidt svær at spille på. Vi får så tilkæmpet os kontrollen i kampen, og det er vel i bund og grund også fortjent, at vi kommer foran. I pausen har vi så en fornemmelse af, at vi godt kan bygge på og løfte os i forhold til det, vi har præsteret. Så vi skulle bringe mere energi og aggressivitet ind i spillet i anden halvleg.

Vi kommer så alligevel passivt fra start i anden halvleg, og det gør, at de får en fornemmelse af, at de kan komme tilbage i kampen. De får så udlignet på et flot mål, og vi forsøger at komme tilbage i kampen med nogle offensive indskiftninger, fordi det for os kun var tre point, der talte. Derfor satsede vi mere, og vi skubbede frem på banen, for at få scoret til 2-1.

Randers straffer os så kynisk og meget effektivt. Bashkim Kadrii får desværre for os vist, hvor fint et venstreben han har. Jeg synes, vi har muligheder for at komme foran 2-1, og også for at komme på 2-2, men der manglede vi skarphed.

De to ting der fylder mest, er klart 1; vi taber kampen. 2; Vores målsætning om at komme i top seks lever vi ikke op til. Så det fylder rigtig meget, og det skal vi bruge nogle dage på ligesom at få overskud og energi tilbage. Derefter skal vi gå all-in på det her gruppespil, som vi nu skal i gang med.