Stærk anden halvleg gav
U14 sejr i premieren

Benjamin Jakobsen — 12.03.2018 12:06

U14-drengene sejrede med 4-1 i premieren mod Kolding på baggrund af en rigtig stærk anden halvleg.

U14 Liga 1
Lørdag d. 10. Marts kl. 12:30, Ådalen
OB – Kolding IF 4-1 (1-1)
27. min. 0-1 Kolding IF
35. min. 1-1 Tobias Augustinus-Jensen (Oliver Roche)
47. min. 2-1 Tobias Augustinus-Jensen (Karl Emil Callesen)
51. min. 3-1 Oliver Roche (Marius Uhd)
53. min. 4-1 Tobias Augustinus-Jensen (Oliver Roche)

Oskar Kristensen – Karl Emil Callesen (48. min. Philip Birkholm), Kasper Nyegaard, Fredrik Mahler, Frederik Tao – Oliver Koertz (38. min. Victor Birkholm), Kristoffer Jørgensen (61. min. Frederik Berg), Max Ejdum, Marius Uhd – Tobias Augustinus-Jensen, Oliver Roche

U14-drengene kom ligesom de øvrige OB-hold godt i gang med forårssæsonen. Det gjorde det, da de slog Kolding med 4-1 hjemme i Ådalen.

Kampen startede lovende for striberne der allerede i kampens indledning kom frem til den første store chance, som desværre blev misbrugt. Her efter åd Kolding sig ind i kampen qua deres fysik, og OB havde svært ved at komme ud af jydernes pres. Som følge af det var det Kolding, der kom foran med 1-0 på en omstilling efter 27 minutters spil.

Som kampen skred frem, blev OB-spillerne bedre til at håndtere Koldingensernes presspil, og boldomgangen hos de stribede spillere også blev løftet til et højere niveau.

Tobias Augustinus-Jensen fik udlignet i første halvlegs sidste minut, og i anden halvleg var der ingen tvivl om, hvilket hold, der pressede på for sejren.

Kolding var kun ganske få gange over midterlinjen, og OB viste flere gange højt niveau i boldomgangen, hvor der blev spillet med få berøringer. Det splittede flere gange Kolding-holdet, og derfor var det også ganske fortjent, at OB vandt kampen med 4-1.