U12-drengene sejrede
søndag over Sønderborg

Benjamin Jakobsen — 11.03.2018 21:37

OB's U12-drenge vandt søndag med 4-1 over SUB Sønderborg. Tre af målene blev scoret af U11-spillere.

U. 12 – Golden League Platin
Søndag 11. marts kl. 15:00, Ådalen
OB – SUB Sønderborg 4-1 (1-1)
4. min. 0-1 SUB Sønderborg
8. min. 1-1 Bertram Johansen
36. min 2-1 William Martin (U11)
39. min 3-1 William Mahler (U11)
50. min 4-1 Tobias Hansen (U11)

OB´s holdopstilling:
Janus Land, Hjalte Christensen, William Kjersgaard, Mikkel Merlin, Bertram Johansen, Nikolai Veilbæk, William Mose, William Martin (U11)
Bænk: William Mahler (U11), Tobias Hansen (U11)

Udskiftninger:
31. min. ud Bertram Johansen – ind William Mahler
31. min. ud William Mose – ind Tobias Hansen
42. min. ud Nikolai Veilbæk – ind Bertram Johansen
42. min. ud William Martin – ind William Mose

Det hele blev skudt i gang som lyn og torden. Striberne fik hurtigt at mærke, at Sønderborg ikke var på søndagstur i Odense. De var kommet, for at få point med hjem til Sønderjylland. Allerede efter fire minutters spil kom sønderjyderne således foran, da de scorede på en omstilling, som uden tvivl var deres stærkeste våben.

Efter øjenåbneren vågnede de stribede drenge op til dåd, og satte sig hurtigt og konsekvent på både spil og chancer. Der blev i løbet af kampen spillet ganske flot fodbold af OB-drengene, og de formåede i store perioder at matche Sønderborgs fysik med sprudlende kombinationsfodbold.

I anden halvleg fandt de stribede spillere så også skarpheden i modsætning til den første, og kom komfortabelt foran, hvorefter der ikke var tvivl om, hvem der ville hive sejren i land. Kampen var særligt flot i den forstand, at OB havde hele 3 U11-spillere med i kampen, som alle fik scoret og leverede en fin præstation.