U14 delte i målløs
kamp mod Marseille

Benjamin Jakobsen/ob.dk

Benjamin Jakobsen — 31.03.2018 13:11

Det var en tæt affære uden scoringer, da U14-drengene spillede 0-0 med Marseille.

Tournoi Sans Frontiére
Lørdag 31. marts, 11:45
OB – Marseille 0-0 (0-0)

OB’s anden kamp i turneringen var mod den franske storklub, Olympique Marseille, som i går spillede 1-1 med Juventus. Der var god knald på fra første fløjt, og spillet fra striberne var også langt bedre, end det var i gårsdagens kamp mod Sénonais.

Således var det OB, der virkede farligst i kampens første ti minutter, men der var problemer med at komme igennem til den helt store chance mod en fysisk stærk forsvarskæde. Herefter kom Marseille bedre med i kampen, og de sidste ti minutter af første halvleg pressede franskmændene på for et føringsmål. De var dog kun tæt på at score en enkelt gang, og der var Marcus Alstrup på plads i OB-målet med en klasseredning.

I anden halvleg var planen, at OB skulle spille mere direkte, og med fem minutter tilbage af opgøret var det tæt på at give pote, da Oliver Roche brød igennem. Afslutningen sneg sig desværre forbi den fjerneste stolpe.

Marseille-spillerne gik fysisk hårdt til værks, og de fik et par gule kort i kampen efter hårde tacklinger på OB-spillerne. Det lignede længe en uafgjort, men i kampens sidste minut var det alligevel tæt på, at fransmændene snuppede sejren, da de huggede bolden på stolpen.

Det hele sluttede dog, som det startede – og derfor er OB fortsat ubesejrede, og vi har heller ikke lukket mål ind endnu.

OB – Nantes, 14:45, Sens