u19 holdbillede

11.03.2018 10:26

OB U19 var både foran med 2-0 og 3-2, men måtte til sidst nøjes med 3-3 ude mod Lyngby.

U19 Ligaen
Lørdag 10. marts kl. 13.00, Lyngby
Lyngby – OB 3-3 (2-2)
9 min. 0-1 Mathias Jørgensen
11 min. 0-2 Julius Eskesen
18 min. 1-2 Magnus Westergaard
33 min. 2-2 Simon Pedersen
52 min. 2-3 Elias Lamnaouar
75 min. 3-3 Marius Christiansen (straffe)

OB’s holdopstilling:
Oliver Christensen – Nicolaj Skøtt, Anton Pedersen, Oliver Skolnik, Mathias Bonde – Peter Clement (85. min. Jonathan Kjær), Jonathan Harboe, Mads Frøkjær (67 min. Anders Klynge), Julius Eskesen (63 min. Kristian Brøndum – Mathias Jørgensen, Elias Lamnaouar

Hvis man kan tale om en drømmestart, så var det det, OB fik i lørdagens U19-kamp mod Lyngby Boldklub. Efter cirka ti minutter var stillingen 2-0, da OB havde straffet Lyngby på to effektive omstillinger.

Et par dumme boldtab lukkede dog Lyngby ind i kampen, og efter fejl i boldomgangen hos OB-drengene kom hjemmeholdet tilbage i kampen, og stillingen efter de første 45 minutter var 2-2. Spillet bølgede frem og tilbage, og der var ikke rigtig et hold, der var i massiv kontrol.

OB kommer godt fra land i anden halvleg, og bare syv minutter inde i halvlegen gjorde Elias Lamnaouar det til 3-2. Godt tyve minutter senere fik han så chancen for at blive dobbelt målscorer, da han stod klar ved 11-meter-pletten. Desværre fik han ikke eksekveret straffesparket, og ét minut senere, så var der straffespark i den anden ende.

Her var Marius Christiansen fra Lyngby sikker, og han bragte balance i regnskabet på straffesparket, der kostede Jonathan Harboe et rødt kort efter to advarsler. I slutfasen var det Lyngby, der fik presset OB’s ti mand tilbage, men striberne var fortsat farlige på omstillinger.

Således havde begge mandskaber muligheden for at afgøre det til deres fordel, men vi fik ikke flere mål, og dermed endte det 3-3 i Lyngby.