- Vildt fedt at kunne
give klubben noget igen

Lasse Olsson

Benjamin Jakobsen — 18.03.2018 21:45

17-årige Mathias Jørgensen fik i dag sin debut i OB-trøjen, og han var naturligvis stolt over den.

Mathias Jørgensen er bare 17 år gammel, og han spiller til daglig for vores U19-mandskab, hvor han er 1. års. I dag fik han så sine første minutter i Alka Superligaen, da han blev skiftet ind i kampen mod Randers FC, og til trods for at skuffende resultat, så var det en stor oplevelse for Mathias Jørgensen.

- Det var selvfølgelig superfedt at få min debut i OB. Under omstændighederne er det selvfølgelig stort at få min debut, men det havde selvfølgelig været meget sjovere, hvis vi havde fået et resultat med, men det er rigtig stort for mig personligt.

- Det var en kæmpe oplevelse. Det har været en drengedrøm, siden jeg var helt lille at løbe rundt inde i fjernsynet, og i dag gik den drøm så i opfyldelse. Det var fedt at spille med en så god opbakning fra fansene bag målet, de skabte fantastiske omgivelser for os, så det er vildt ærgerligt, vi ikke kunne give dem noget igen.

- Jeg har været i OB i lidt mere end et år, og det har klart været opadgående med enkelte små nedture - for det meste har pilen meget opad. Debut i Alka Superligaen har selvfølgelig været et mål for mig, men at den skulle komme så hurtigt, havde jeg ikke selv regnet med. Og så er det bare rigtig fedt at kunne få den i OB, fordi klubben har vist mig tillid. Derfor er det vildt fedt, at jeg kan give klubben noget tilbage i dag.