_8190921_web

03.10.2018 10:32

Der opleves stor interesse for det traditionsrige opgør mellem OB og AGF på lørdag, og det medfører nu, at 3F Tribunen meldes udsolgt.

Efter en resultatmæssig hård start på sæsonen har OB fået medvind på banen, og efter to superligasejre i træk venter der nu et traditionsrigt opgør mod AGF. Her ser det ud til, at Nature Energy Park bliver proppet, og det glæder kommerciel chef Jack Jørgensen:

- Fodboldfeberen er begyndt at ulme i Odense, og det betyder, at vi oplever en rigtig stor interesse for kampen på lørdag. Vi kan derfor allerede nu melde udsolgt på 3F Tribunen, og vi opfordrer folk til at komme i god tid, og de, der har mulighed for det, tilskyndes til at gå eller cykle til stadion, siger Jack Jørgensen.

Lørdag er der Energi Fyn Cup og 3F-familiedag, og det betyder, at der allerede fra kl. 12.00 vil være folk på stadion. Faxe Kondi Familiezonen byder desuden på masser af underholdning for de yngste, når der blandt andet tilbydes ansigtsmaling, besøg af superligaspillere og EDM-dance-undervisning af den professionelle danser, David Yen Huynh.

Den store interesse for kampen opleves også blandt sponsorerne, hvor alle skyboxene på Albani Tribunen ligeledes er udsolgte til kampen.

Samtidigt forventes det, at udebaneafsnittet med 1400 tilgængelige pladser bliver fyldt med AGF-fans, og de fynske tilskuere bliver derfor udfordret for at give dem en volumenmæssig kamp til stregen.

Det anbefales derfor at købe billet til kampen i god tid, og når du køber din billet online, sparer du endda kr. 40,-