_9020172

25.09.2018 19:01

OB og Jacob Barrett har nu papir på hinanden frem til sommeren 2020

OB og forsvarsspilleren Jacob Barrett Laursen har forlænget samarbejdet, så gælder et år mere. Det betyder, at 24-årige Jacob Barrett og OB har papir på hinanden frem til sommeren 2020.

Jacob Barrett er blandt de spillere, der har været en del af OB’s Superligatrup i længst tid. I 2013 kom han til Ådalen på en lejeaftale fra italienske Juventus, og året efter blev aftalen gjort permanent. Efter nogle år med en del skader har Jacob Barrett i de seneste sæsoner spillet sig ind som en af de faste startere i OB, og med hans blanding af erfaring og stadig en ung alder, er han en vigtig spiller i truppen.

- Jacob har efterhånden været i OB i lang tid, og derfor har det også været både logisk og naturligt for os at forlænge aftalen. Der har egentlig været papir på det fortsatte samarbejde i noget tid, men først blev det skubbet lidt, da Jacob havde sit uheld med hovedet og nakken tidligere på sommeren, og siden har vi været i et hektisk transfervindue. Vi er glade for, at aftalen er faldet på plads, og at Jacob er ligeså glad for at være i OB, som vi er for at have ham her. Han har udviklet sig meget siden han kom til, og han har konstant øget sit niveau. Det tror vi på, at han fortsætter med i de kommende par år, og samtidig er det godt at have en spiller med en sådan rutine og så stort et kendskab til klubben, der stadig har sin bedste fodboldalder foran sig, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Cheftræner Jakob Michelsen er ligeledes godt tilfreds med, at Jacob Barrett fortsætter som OB’er på en forlænget kontrakt.

- Jacob er en spiller, som passer rigtig godt til vores måde at spille på, uanset om vi har brug for ham som back i et 4-4-2-system eller som wingback i et 3-5-2-system. Jeg har lagt mærke til Jacobs fine udvikling allerede inden jeg kom hertil, og jeg er rigtig glad for, at han stadig vil være en del af den udvikling, vi er inde i, siger Jakob Michelsen.

Jacob Barrett glæder sig over, at der nu er føjet et ekstra år til hans aftale med OB.

- Jeg er rigtig glad for, at vi er blevet enige om en forlængelse. Jeg er utroligt glad for at være i OB. Jeg fungerer supergodt i truppen, og jeg er utroligt opsat på at gøre mit til, at OB kommer tilbage i top 6. Jeg synes vi har fået en rigtig spændende trup med et super trænerteam, så jeg var egentlig ikke så meget i tvivl om, at jeg skulle forlænge med et ekstra år. Nu skal den bare have fuld gas resten af sæsonen, så vi i fællesskab kan skaffe nogle gode resultater, der sender OB i den rigtige retning igen, siger Jacob Barret.

Indtil videre er det blevet til 78 kampe og tre scoringer for Jacob Barrett i OB-trøjen - senest i mandagens 4-0 sejr over AC Horsens.