OC og JH ny kontrakt

Morten Wamsler — 10.01.2019 13:01

OB og Oliver Christensen har forlænget samarbejdet med tre år, så det nu gælder til 2023.

OB og målmanden Oliver Christensen har underskrevet en ny aftale, der gælder frem til sommeren 2023. Således er der lagt tre år til den aftale, der tidligere har været gældende.

Oliver Christensen er et af de helt store målmandstalenter i dansk fodbold. Det har han tidligt vist på OB’s akademihold og på de danske ungdomslandshold, og i efteråret 2018 fik han sine første kampe for OB i såvel Sydbank Pokalen som i Superligaen.

- Det er sjældent, at vi ser så store målmandstalenter, som tilfældet er med Oliver Christensen. Jeg har tidligere oplevet Frederik Rønnows unge år som seniorspiller i Horsens, og Oliver har absolut forudsætningerne for at nå mindst ligeså langt. Han er en spiller, som vi er overbeviste om har kvaliteterne til at slå igennem på højeste niveau, og i de tre førsteholdskampe han har spillet for os indtil videre, har han vist, at vi kan være helt trygge ved at sende ham i kamp, selvom han endnu ikke er helt færdigudviklet som målmand. Han tiltrækker sig en del opmærksomhed, og derfor har det været vigtigt for os, at vi allerede nu forlænger aftalen med ham, så han også får et klar signal fra os om, at han er en keeper, vi tror på som fremtidens mand, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Også målmandstræner Lars Bjerring ser store perspektiver i samarbejdet med Oliver Christensen.

- Han er et stort talent, men jeg ved også, at det ikke kun er talentet, der har bragt ham hertil. Han har også arbejdet benhårdt for det, og han har været god til at arbejde med sine svagheder, så han er blevet endnu stærkere. Han har formået at udnytte det at få en fuldtidskontrakt og have endnu mere fokus på det at hvile og træne rigtigt, og han har gjort sig fortjent til at få chancen i både pokalkampe og i Superligaen, hvor han har gjort et godt indtryk. Så vi har store forventninger til ham.

For Oliver Christensen er det en rar fornemmelse, at han allerede har gjort sig fortjent til en kontraktforlængelse.

- Det er et kæmpe skulderklap at forlænge allerede nu, og det viser, at klubben tror på mig. Det er jeg rigtig glad for, for det er også mit store ønske at blive her længe endnu. OB giver mig det jeg har brug for, for at jeg kan fortsætte min udvikling, og jeg har allerede set og mærket, hvad jeg kan forvente af førsteholdsfodbold. Det har været dejligt at opleve tempoet og den fysik, der er i Superligaen, og det har kun givet mig mod på mere. Jeg skal kæmpe for hele tiden at komme tættere på holdet og få endnu flere kampe, og det giver den nye kontrakt mig god tid til, siger Oliver Christensen.

Den 19-årige målmand er indtil videre noteret for tre førsteholdskampe for OB.