IMG_3859

10.06.2019 15:29

Tre hold har vundet deres række, mens et fjerde er på nippet til det. OB´s ungdomshold har klaret sig rigtigt godt i denne sæson.

Ikke bare Superligaholdet gjorde det fremragende i 2019. Vores helt unge Striber er på vej i den rigtige retning og har levet flotte resultater i sæsonen, som er ved at gå på hæld.

Vores U12-hold har gjort det glimrende i Golden League, hvor man hører til i platinrækken, hvilket er den højeste gruppe. Her har holdet kun tabt en kamp.

U13-mandskabet har vundet deres række og skal spille semifinale i de jysk-fynske mesterskaber i næste uge. Både U14 og U15-holdet har vundet deres rækker og skal spille finaler ved de jysk-fynske mesterskaber. Det er henholdsvis d. 22. juni mod AGF og d. 29. juni mod Randers.

Vores U16-drenge ligger til at vinde deres række med to kampe igen, og ungdomsudviklingstræner Mads Holm kan med stolthed se på de resultater, der er leveret.

- Det har været rigtigt flot. Man kan jo ikke forvente at vinde alle rækkerne, så spillere og trænere har virkelig leveret varen. Holdene spiller på samme måde, og vi har arbejdet meget med det rigtige udtryk. Det vil sige, at vi alle er fremadrettede og aggressive, mens der er fundet en god balance mellem det direkte spil og vores evne til at holde fast i bolden. Især det sidste er vi blevet meget bedre til.

Men ikke alene spillerne skal have ros, også trænerne har udført et kæmpe stykke arbejde, siger Mads Holm:

- De har virkelig været gode til at udvikle spillerne og flytte dem rent spillemæssigt og taktisk. De kan se, hvor de enkelte spillere bevæger sig hen i deres spil, og så tænker de langsigtet. De fortæller spillerne, hvad de skal øve sig på for at blive bedre, og det er en fornøjelse at følge.

Nu venter der så et par finaler, men det er især fremtiden, som Mads Holm glæder sig over.

- Sidste år vandt vi en finale, og vi håber da at kunne overgå det, selvom det bliver svært. Men uanset hvordan det går, så har vi mange interessante spillere med en god udvikling. De vil forhåbentligt være konkurrencedygtige i mange år, og så bliver det spændende at se hvilke spillere, der tager det næste skridt i OB-trøjen, slutter han.

Talentarbejdet i OB udløste en fornem femteplads hos DBU´s licensplacering tidligere på året.