IMG_9832

08.05.2019 14:03

OB har i dag styrket den sportslige sektor med ansættelsen af den professionelle kok Thomas Vierø.

Uden mad og drikke duer helten ikke.

Således også i Ådalen hvor spillerne nu kan se frem til at sætte tænderne i lækkerier fra kokken Thomas Vierø.

Han er i dag blevet ansat som ny chefkok i OB og kommer med over 15 års erfaring fra restaurationsbranchen, hvor han har speciale i sportsernæring og nu skal sammensætte menuen hver dag for vores spillere og øvrige stab.

- Vi har ønsket at styrke vore sportslige setup med ansættelsen af en professionel kok. Vi tror på, at Thomas kan være med til at løfte niveauet et par procent op hos spillerne med den helt rigtige kost. Han skal sparre med vores trænere og spillerne om maden, og så skulle vi gerne kunne se resultaterne på banen, siger team manager Steffen Nielsen.

Thomas Vierø ser virkelig frem til sine nye opgaver:

- Det er det mest spændende job, jeg kunne komme i tanker om. Så da jeg fik tilbuddet, måtte jeg bare slå til. At gøre noget for spillerne og hjælpe dem til at præstere er en stor og vigtig opgave. Der skal være noget at arbejde med, når de går på banen, så der skal findes den rigtige balance mellem kulhydrater, proteiner og fedt. Der vil være en del bælgfrugt og kornprodukter, og så skal der være læsses på med grøntsager.

- Jeg håber at kunne hjælpe med at gøre spillerne endnu stærkere i fremtiden og glæder mig virkelig til at komme i gang, siger han.