Mathias Brems

22.03.2019 11:00

Den offensive venstre back, Mathias Brems, med en fortid i Brenderup IF, har skrevet under på en to-årig kontrakt hos os.

Ni landskampe er det indtil videre blevet til for Brenderup-drengen Mathias Brems, der netop har skrevet under på en 2-årig kontrakt i Odense Boldklub. Mathias Brems er en del af det nuværende U17-mandskab i OB, og Tonny Hermansen er glad for, at OB og Brems er blevet enige om en kontrakt.

- Mathias er en meget spændende venstre back. Han er teknisk dygtig, og han har den fordel, at han både kan spille backen som wingback, men også som en traditionel venstre back. Han har sine styrker i pasningsspillet og i indlægsspillet, ligesom han på det seneste har udviklet sig i sit duelspil. Det skal han også i kraft med den højde, han har, for det er atypisk, at vi har en venstre back, der har den højde, som Mathias har. Så det er sjældent, at en venstre back har så gode forudsætninger for at blive god i duelspillet, derfor er det noget, vi skal have gjort til endnu en styrke hos Mathias, siger Tonny Hermansen.

At den tidligere Brenderup- og nuværende OB-spiller Mathias Brems kan fungere som wingback, er noget, han selv nikker genkendende til.

- Skal jeg beskrive mig selv, så er jeg en venstre back, der er bedst, når jeg har bolden. Særligt i den offensive del har jeg mine kompetencer. Jeg er god til at komme med fremad, og jeg har en god sparketeknik, når det kommer til indlæg og dødbolde, siger Mathias Brems, inden han sætter et par ord på, hvad det betyder for ham at have skrevet kontrakt med OB.

- Det har altid været en drengedrøm, og det er et skridt på vejen for mig. Det betyder rigtig meget for mig, at klubben viser, de tror på mig. Det er ikke fordi, det kommer til at ændre alverden, men at klubben tror 100 % på mig, er jeg rigtig glad for. Nu skal jeg fortsætte min udvikling, og så håber jeg på, at jeg om to år kan tage næste skridt og komme op på førsteholdet.

Stort tillykke til os, Mathias og vores samarbejdsklub, Brenderup IF.