06.03.2019 17:15

Vi har i dag indgået en 3-årig aftale med vores U17-spiller Jakob Breum, der har en fortid hos vores samarbejdsklubber, Ubberud og Næsby.

Det er ikke engang et år siden, Ubberud-drengen Jakob Breum kom til OB fra samarbejdsklubben Næsby Boldklub, men siden ankomsten har der i den grad været fart på udviklingen hos den 15-årige kantspiller. Derfor har vi i dag skrevet en 3-årig kontrakt med Jakob Breum, og det er noget, talentchef Tonny Hermansen er glad for.

- Vi er rigtig glade for, at vi kan skrive kontrakt med Jakob, i og med han er en spiller, som er kommet fra vores samarbejdsklubber, Ubberud IF og Næsby Boldklub. Han har taget nogle gode skridt i disse klubber, som har ført ham videre til os i sommeren 2018. Herfra har han udviklet sig rigtig godt på vores U17-hold, og han har formået at spille fast på vores U17-hold som førsteårs – samtidig med at han har udviklet sig på de ting, som vi synes, en offensiv kantspiller skal kunne. Han kan spille i mellemrummet, han har et godt blik for sine holdkammerater, men han skal selvfølgelig udvikle sig yderligere. Vi ser gerne, at Jakob bliver mere målsøgende, og det er en af de ting, han skal tage med sig i de kommende år, siger Tonny Hermansen.

Jakob Breum er, som Tonny Hermansen nævner, fast mand på U17-holdet, og U17-cheftræner, Ivan Poulsen er også rigtig glad for, at OB og Breum er blevet enige om en aftale for de næste tre år.

- Jeg er vildt glad for at have Breum på holdet. Han bidrager med meget i det offensive spil, han er stærk 1v1, og så har han i øvrigt et godt blik for spillet i forhold til at kunne iscenesætte sine medspillere. Han er utrolig behagelig og vellidt som person, og han har ofte et smil på læben, så han bidrager til den gode stemning i truppen. Derudover er han sindssygt seriøs, og han træner altid med fuldt fokus, hvorfor han bidrager til et godt træningsmiljø, siger Ivan Poulsen.

Beskrivelsen som en kantspiller der kan bidrage med meget i det offensive spil og god i 1v1 situationer er hovedpersonen selv ganske enig i, ligesom han også selv synes, han har udviklet sig meget i sin indtil videre korte tid som OB-spiller.

- Jeg har udviklet mig meget i det halve år, jeg har spillet i OB, og det er jeg glad for bliver anerkendt. Som spiller er jeg en meget angribende type, der godt kan lide at drible, men selvom jeg er dygtig individuelt, så er jeg også en god holdspiller, siger Jakob Breum.

Breums første klub var Ubberud IF. Herfra gik turen til Næsby, inden han i sommeren 2018 kom til OB, og de to tidligere klubber har betydet meget for Jakob Breum.

- De to klubber har betydet meget for mig. Ubberud var starten på min fodboldkarriere, og jeg tog så skridtet til Næsby, hvor jeg udviklede mig meget, inden jeg kom til OB, hvor jeg som sagt også føler, at jeg allerede har udviklet mig meget.

- Den største forskel på at være kommet til OB er det meget højere træningsniveau både fra trænerens og spillernes side. Det gør, at man hele tiden har de bedste forudsætninger for at udvikle sig, siger Breum, inden han forklarer, hvad de næste tre år skal bruges på.

- Jeg skal videreudvikle mig som spiller og person, og så er mit mål selvfølgelig, at jeg om tre år kan leve af at spille fodbold, fortæller Jakob Breum.