Lebæk kontrakt

22.03.2019 09:00

Vi har indgået en aftale med vores U17-spiller Frederik Lebæk, der tidligere har spillet i Aarup og Middelfart, for de kommende tre år.

OB har i dag skrevet en 3-årig kontrakt med Frederik Lebæk, der er forsvarsspiller på U17-ligaholdet. Frederik Lebæk der tidligere har spillet for både Aarup Boldklub samt Middelfart G & BK er en spiller, der har OB-dna, det fortæller Tonny Hermansen.

- Frederik er et godt eksempel på, at hårdt arbejde lønner sig. Han har OB-dna, hvor han hver eneste gang, han går på banen, er målrettet efter at blive bedre. Han er en fyr, der er indstillet på, at han skal lære hver dag. Det har medvirket til, at han i de seneste år har udviklet sig rigtig stærkt.

- Han er forsvarsspiller med stort f, og han er meget dedikeret til den del af spillet. Han skal fortsætte sin udvikling, og det tror vi på, han kan, på grund af den indstilling, han har til sin egen træning. Han er meget kompromisløs, god i 1v1-spillet, og det gør ham til en interessant fodboldspiller. Vi håber selvfølgelig på, at han fortsætter sin udvikling, for så venter der en god fodboldfremtid for Frederik, der er en af mange talentfulde spillere på vores årgang 2003, siger Tonny Hermansen.

Frederik Lebæk selv er naturligvis rigtig glad for at have skrevet under på en kontrakt med OB, og han tror på, han kan fortsætte den udvikling, han har været ind i på det seneste.

- Jeg er vildt glad for at have skrevet under med OB, og det er noget, der betyder rigtig meget for mig. Jeg føler, jeg har udviklet mig rigtig meget i de seneste tre år, hvor jeg har været OB-spiller, og jeg tror på, det kan fortsætte, siger Frederik Lebæk, inden han sætter et par ord på, hvad han er for en spiller.

- Jeg er en hårdtarbejdende og dedikeret forsvarsspiller, der arbejder 100 %, hver gang jeg går på banen. Jeg sætter en stor ære i at forsvare, og jeg har fine kvaliteter med bolden. Vi har et rigtig godt sammenhold på vores hold, og jeg har det godt med alle spillere, så det er vildt fedt at være en del af U17-holdet i OB, hvor jeg synes, setuppet på Akademiet fungerer rigtig godt.

Frederik Lebæk har lavet en tre-årig aftale, og hvis man spørger ham om, hvad der så skal ske om tre år – så er han ikke selv i tvivl.

- Målet er selvfølgelig at jeg skal kunne leve af at spille fodbold, og så vil jeg selvfølgelig rigtig gerne have min debut på OB’s Superligahold.

Stort tillykke til Frederik og OB, men naturligvis også både Aarup Boldklub og Middelfart G & BK, som Frederik Lebæk tidligere har spillet for.