DSC08513

19.11.2020 06:59

Flere af spillerne fra førsteholdstruppen har været på landsholdstjeneste, og vi giver dig her det fulde overblik.

Rundt om på kloden har landsholdene været i kamp i den seneste uges tid, og flere af vores stribede spillere har været i aktion.

Oliver ”OC” Christensen var som sædvanligt udtaget til U21-landsholdet, hvor han er fast starter, men da der var brug for ham på A-landsholdet slog han til med det samme.

Således fik han sin første landskamp hos seniorerne onsdag d. 11. november, hvor han tilmed brillerede med at holde buret rent i en dansk 2-0 sejr over Sverige.

Tirsdagen efter var han så tilbage på U21-landsholdet, som med 1-1 i Rumænien i den sidste kamp går ubesejrede igennem gruppespillet og helt suverænt er klar til U21-EM i Ungarn og Slovenien næste år.

Sveinn Aron Gudjohnsen prøvede lidt samme tur, idet han først var udtaget til det islandske U21-landshold. Her blev det til 73 minutter og en scoring i en fin 2-1 sejr over Irland ude.

Onsdag blev han så rykket op på A-landsholdet og startede ude, da Island i Danmarks Nations League-gruppe mødte England på Wembley. Det blev til et nederlag på 0-4 til islændingene, og Sveinn kom ikke på banen. Island slutter sidst i gruppen, mens Danmark blev nummer to foran England.

Jørgen Skjelvik kom med det norske A-landshold til Østrig, hvor man på Ernst Happel Stadion i Wien mødte topholdet i Nations League B Gruppe 1. Vores venstre back var med i hele kampen, som sluttede 1-1 på et sent østrigsk mål. Dermed slutter Norge som toer i puljen.