04.10.2020 12:45

Striberne og Troels Kløve har valgt at fortsætte samarbejdet frem til sommeren 2024.

Nok er han født i Jylland, men Troels Kløve minder mere og mere om en fuldblods fynbo. Derfor er det glædeligt, at midtbanedynamoen har forlænget sin kontrakt med OB frem til sommeren 2024.

- Troels har været i klubben i over to år og beviste fra første færd, at han besidder de egenskaber, som vi sætter højt i klubben. Han er hårdtarbejdende, altid på farten, giver aldrig op og leverer altid et solidt stykke arbejde.

- Han er en ægte holdspiller, tager dybdeløbene i modstanderens felt og er ikke for fin til at rydde op i eget, når det for alvor brænder på. Med Troels får man altid en 100 % engageret indsats, og hans medspillere kan altid stole på ham. Han er efterhånden en kulturbærer i klubben, og vi er meget glade for, at vi nu har papir på hinanden et godt stykke ud i fremtiden, siger sportschef Michael Hemmingsen.

Selv siger Troels Kløve om forlængelsen:

- Det faldt mig meget naturligt at lave en længere kontrakt med OB. Jeg har altid følt mig godt tilpas i klubben, og jeg kan lide den måde, vi spiller fodbold på. Der er masser af fart i spillet, og det passer godt til mig. Samtidigt får jeg lov til at arbejde i begge ender af banen, og jeg ønsker virkelig fortsat at være en del af et meget spændende projekt her i OB.

- Vi har rykket os meget som klub i de sidste to sæsoner, og der er nu kommet nye faciliteter til, som gør det endnu mere tiltrækkende at spille her. Vi har et godt hold med både rutinerede kræfter og nye, unge talenter, og jeg vil gerne være med til at sparke OB op i top seks, hvor vi hører hjemme. Jeg er glad for, at fremtiden er på plads i en god rum tid, og så gælder det bare om at knokle videre for klubben, byen og fansene.

Troels Kløve kom til OB i januar 2018, og hans tidligere kontrakt stod til at udløbe til sommer. Den er nu forlænget til sommeren 2024. Han har tidligere spillet for AC Horsens og SønderjyskE, inden han kom til OB. Det er foreløbigt blevet til 79 kampe, 13 mål og otte assists for Troels Kløve i stribet.