IMG_4491

26.09.2020 09:14

Kim Engstrøm glæder sig til lørdagens kamp mod Randers FC i U19-Ligaen, hvor Striberne skal på banen og revanchere sidste weekends indsats mod AaB.

Lørdag eftermiddag er der U19-bold i Ådalen, når vores U19-drenge får besøg af Randers FC. Gæsterne fra Kronjylland har blot tabt en enkelt kamp i de seks første runder af U19-Ligaen, så det ser ud til at blive en vanskelig opgave for Striberne, og det er helt bestemt også, hvad cheftræner Kim Engstrøm forventer.

- Randers FC er et godt fodboldhold, og de minder i deres udtryk og spillestil på mange måder om det Randers-hold, som vi kender til fra 3F Superligaen. De er hårdtarbejdende, og de har en god struktur på holdet. De spiller i en klassisk 4-4-2-opstilling, og de volder rigtig mange hold problemer.

- At de volder problemer for de fleste, har de også vist på det seneste. De har utvivlsomt masser af selvtillid, og de har ikke tabt i de fire seneste runder. De vil gerne spille med bolden, men samtidig er de dygtige til at forsvare. Så der venter os en svær opgave, hvor vi skal være klar fra allerførste fløjt, siger OB-cheftræner Kim Engstrøm.

Engstrøms tropper har fået en svær start på sæsonen. På papiret har det været en vanskelig start med stærke modstandere, men derfor er der alligevel ikke hentet point nok i starten af sæsonen, og præstationerne har ikke været på et højt nok niveau. Særligt den seneste kamp mod AaB var for dårlig, og netop den kamp glæder Kim Engstrøm sig til at kunne revanchere.

- Vi har kigget indad i forhold til sidste weekends kamp. Det var langt fra godkendt, og det, vi leverede mod AaB, lever ikke op til de værdier og den OB-DNA, som vi skal komme med i hver eneste kamp.

- Vi er alle sammen enige om, at det ikke var godt nok, så jeg har en klar forventning om, at vi får et anderledes og langt mere sultent OB-hold på banen mod Randers. Både for at levere en langt bedre præstation, men også for at få tre point. Vi skal simpelthen kunne levere på et mere stabilt niveau, så vi ikke har så massive udsving, som vi har haft i de fem første runder – og i særdeleshed i sidste weekend mod AaB, siger Kim Engstrøm.

Selvom det var uacceptabelt i sidste weekend, er Kim Engstrøm ikke i tvivl om, at der både hos ham selv og i resten af truppen er en tro på, at det kan blive til alle tre point mod Randers.

- Vi har en stærk tro på, at vi mod Randers FC kan lykkes med de ting, som vi er gode til, og jeg synes virkelig, at vi har set gode ud på træningsbanen i løbet af ugen. Spillerne er bevidste om, at sidste weekends præstation skal vaskes af, så vi skal på banen for at revanchere den præstation, vi leverede i sidste weekend; det skylder vi både klubben og os selv.

- Vi har et godt hold, der kan præstere på et langt højere niveau, end vi har vist i denne sæson, og jeg er sikker på, at den plan, vi har lagt, nok skal lykkes. Det handler først og fremmest om, at vi skal finde den rigtige OB-DNA frem igen, for den skal være kendetegnende for os, hver gang vi går på banen. Er den der, så kan vi komme langt, og jeg tror på, at lørdagens kamp bliver starten på en mere stabil periode – både i forhold til præstationer og resultater, siger Kim Engstrøm.

U19-drengenes kamp mod AaB spilles klokken 12.30 på bane 2 i Ådalen, hvor der desværre er lukket for tilskuere.