_DSC8806 copy

13.08.2021 12:25

12.493 tilskuere var vi ved sæsonens første hjemmekamp, og det var noget der gjorde stort indtryk på Issam Jebali. Selvom vi næppe når samme tilskuertal til søndagens kamp mod Silkeborg IF, ser Jebali frem til igen at spille i Odense.

Når klokken på søndag slår 16.00 fløjter dommer Jonas Hansen i sin fløjte, og kampen mellem OB og Silkeborg IF er sat i gang. Det bliver den blot anden hjemmekamp for os i sæsonens femte runde, og det er noget, Issam Jebali ser frem til med både glæde og spænding.

- Jeg tror på, at det kan blive en god kamp for os. Det er vores anden hjemmekamp i denne sæson, og banen er virkelig blevet god; det mærkede vi, da FCK var på besøg. Selvom Silkeborg IF er oprykkere, så er det et godt hold, der har en klar strategi for, hvordan de spiller fodbold, og de har set gode ud i starten af sæsonen. Det er dog ingen undskyldning for os, at de har gjort det godt. Vi skal have fokus på os selv, og vi skal gå på banen for at sikre os en sejr foran vores fans, siger Issam Jebali om forventningerne til søndagens kamp mod Silkeborg IF.

Som nævnt er kampen mod Silkeborg IF sæsonens anden hjemmekamp, og når Issam Jebali tænker tilbage på den første af slagsen, kan han ikke lade være med at smile lidt.

- For at være ærlig, så var jeg lidt overrasket over hvor fantastiske vores fans var. Siden jeg kom til klubben, har jeg ikke oplevet det på den måde. Vi fik allerede en fantastisk modtagelse, da vi spillere ankom til stadion. Jeg har hørt meget om dem, og de var utrolige. Derfor var det også ekstra trist, at vi ikke vandt, men forhåbentlig kan vi vinde denne kamp for dem. Atmosfæren mod FCK var fantastisk, og det gjorde mig stolt at spille foran dem, siger Issam Jebali.

Striberne fik en perfekt start på sæsonen med fire point i de to første kampe. Herefter er det blevet til to nederlag mod FCK og FCN, men det er ikke noget, der påvirker humøret i Ådalen, forsikrer Jebali om.

- Vi arbejder hårdt hver dag, og det gør vi, uanset hvordan kampen i weekenden er gået. Det er en lang sæson; vi startede rigtig godt, og så har vi haft et par kampe, hvor det ikke er gået, som vi ønskede. Det er normalt i en tæt liga, men vi holder hovederne højt, og vi arbejder hårdt for at indfri vores målsætning.

De første fire runder har kun budt på kampe mod hold fra sidste sæsons Mesterskabsspil, og tre af dem har været på udebane. Dermed kan det godt karakteriseres som et svært startprogram; men det er ikke så vigtigt for Jebali, hvilket niveau modstanderne har haft i kampene.

- Jeg bekymrer mig ikke om, hvad forskellige mennesker synes om vores startprogram. Vi har fokus på os selv, og vi har en målsætning om, at vi skal i Mesterskabsspillet, så vi synes selv, vi hører til blandt de seks bedste hold.

- Uanset om vi vinder eller taber, så har vi fokus på vores egen præstation. Vi har mødt hold fra sidste sæsons Mesterskabsspil, og på søndag skal vi møde en oprykker; men det er ikke afgørende for os, hvem der står på den anden side af midterlinjen. Vi har fokus på os selv, og vi spiller for at gøre byen og fansene stolte, siger Issam Jebali.

Kampen mellem OB og Silkeborg IF spilles søndag klokken 16.00. Har du endnu ikke sikret dig billet til kampen, så kan du gøre det her.