_DSC8802 copy

26.08.2021 12:42

Søndag aften spiller vi på udebane mod AGF, og det er en kamp, Mads Frøkjær ser frem til.

Søndag den 29. august kl. 18.00 møder vi AGF på udebane, og Mads Frøkjær-Jensen håber på endnu en imponerende opbakning fra de medrejsende, stribede fans.

- Det betyder alverden, når man ser alle de mennesker, der støtter os. Uanset om vi vinder eller taber, betyder det meget. Så kan man godt leve med, at hvis vi gør det dårligt, får vi det at vide, og omvendt så ved vi også, at vi bliver hyldet, lige så snart vi gør det godt. Generelt set gør det bare det hele noget sjovere, at der er fans fra begge hold, så vi kan høre, fansene jubler, når vi scorer, siger Mads Frøkjær.

Og det er også noget, som Mads Frøkjær håber på at opleve søndag, når han og holdkammeraterne gæster Ceres Park i Aarhus.

- Vi skal bare ind og jagte en sejr, og komme med noget af det spil og den energi vi fandt frem mod Brøndby. For at få de tre point skal vi dog stadigvæk blive skarpere i felterne; både offensivt og defensivt, siger Mads Frøkjær.

Kampen mod AGF spilles søndag kl. 18.00, og vanen tro arrangerer De Stribede en away-tur, som du her kan sikre dig adgang til.