Velkommen til Nicholas Mickelson

30.08.2021 10:00

Vi er blevet enige med 22-årige Nicholas Mickelson, så den talentfulde back skifter transferfrit til OB, når hans kontrakt med Strømsgodset udløber ved årsskiftet.

Når vi træder ind i det nye år, bliver det med en ny spiller i truppen, da Nicholas Mickelson, som til daglig kaldes ”Nico”, skifter fra den norske klub Strømsgodset.

- Nico er en ung og dynamisk forsvarsspiller, som med sin energi kan bidrage meget til truppen. Vi har fulgt ham længe, og vi er derfor rigtig glade for, at vi nu er blevet enige om en aftale, siger sportschef i OB, Michael Hemmingsen.

Nicholas Mickelson har optrådt på alle norske ungdomslandshold fra U16- til U21-landsholdet, og når han tiltræder i OB, bliver det på en aftale frem til sommeren 2025.

- Vi er rigtig glade for, at det er en kontrakt, der løber frem til sommeren 2025, for selvom Nico kun er 22 år, har han allerede spillet over 70 seniorkampe i Norge. Han har derfor en del rutine til trods for sin unge alder, og vi er sikre på, at det vil blive en stor gevinst for klubben, siger Michael Hemmingsen.

Nicholas Mickelson startede sin professionelle karriere i HamKam, hvor han nåede 41 førsteholdskampe, inden han i 2019 skiftede til Strømgodset, hvor han hidtil har spillet 32 kampe som både højre og venstre back.

- Jeg skifter, da vi har haft nogle gode snakke, og det ser vældig fint ud i Odense. OB virker som en god klub, og jeg oplever, der er et stort potentiale i klubben. Det virker som en klub, der er drevet meget professionelt, og der er mange gode spillere i klubben, hvilket også er kombineret med en række store talenter, siger Nicholas Mickelson.

22-årige Nicholas Mickelson har både rødder i Thailand og Norge, men det er de norske fodboldlandshold, han har repræsenteret, hvor han blandt andet har spillet fem U21-landsholdskampe. I fremtiden bliver det dog i de blå/hvide striber på Fyn, han skal tørne ud.

- OB er en stor klub, så jeg glæder mig til at spille foran et stærkt publikum i en bedre liga på et højere niveau. Jeg glæder mig til at møde fansene og spille i Odense. Fans i OB kan se frem til en spiller, som gerne vil have bolden, og som bidrager til at skabe chancer og resultater, siger Nicholas Mickelson.

Kontrakten mellem OB og Nicholas Mickelson er gældende fra den 1. januar 2022 frem til den 30. juni 2025.