DSC06524 copy

04.12.2021 11:44

Nicholas Mickelson tror, det bliver en tæt kamp, når vi søndag spiller pokalkvartfinale på udebane mod Randers FC, men han tror også, det bliver en kamp, der ender med en OB-sejr.

Søndag aften klokken 18.00 er der pokalkvartfinale for os på udebane mod Randers FC, der i sidste sæson vandt Sydbank Pokalen. Kvartfinalen skal i år afgøres over to kampe, og det første opgør spilles altså i morgen, og det er en kamp, som Nicholas Mickelson glæder sig til.

- Jeg glæder mig rigtig meget til kampen i morgen. Det bliver en fed kamp, og det bliver en vigtig kamp. Vi er kommet til kvartfinalen, men vi vil endnu længere. Det er altid sjovt at skulle spille kamp, men det er lidt specielt, når det er en kvartfinale i pokalturneringen, og jeg ser rigtig meget frem til i morgen aften, siger Nicholas Mickelson.

Kampen vil blive spillet i en fed kulisse med massevis af OB-fans. Udebaneafsnittet er tæt på at være fuldt booket, og hvis man ikke tager turen til Randers, så kan kampen ses på DR2. At der er mange fans, der planlægger en tur til Randers, det er noget, Nico har hørt om, og det er noget, der bliver snakket om i truppen.

- Vi har godt hørt, at der kommer mange OB-fans i morgen, og det betyder meget. For det første er vi selvfølgelig rigtig glade for, at de vil støtte klubben, men det betyder også noget for os, når kampen er i gang. De har været vores tolvte mand i hele sæsonen, og de giver os en masse energi, så det er dejligt med så mange OB-fans på plads, siger Mickelson.

Seneste kamp blev vundet med 2-0 over FC Nordsjælland, og dermed går vi ind til kampen med en god oplevelse i baghovedet. Det glæder også Mickelson, og han tror på, at vi i morgen tager endnu en.

- Det går rigtig fint. Vi vandt seneste kamp, så der er masser af smil på hos mig og resten af truppen. Jeg tror rigtig meget på, at vi kan vinde i Randers. Det bliver selvfølgelig svært, for de gør det godt, men vi har lagt en god plan for kampen, og vi ved, hvad de kommer med. Så jeg tror, det bliver tæt, men jeg tror også, at vi ender med at tage sejren.

Hvis du endnu ikke har hentet en gratis billet til kampen i morgen aften, så kan du gøre det her.