17.02.2021 12:54

Odense Boldklub Akademi har skrevet kontrakt med den energiske højre back Law Tam Khuu, der til daglig spiller på vores 17-mandskab.

Siden Law Tam Khuu som U14-spiller skiftede til OB fra Næsby Boldklub er det kun gået en vej, og det er fremad. I begyndelsen som højre kant, men senest fra sin position på højre back, hvor han med masser af fart og power er en evig trussel for modstanderen. Det bliver han heldigvis også de næste tre år, da vi har skrevet kontrakt med Law Tam Khuu, hvilket glæder teknisk chef på Akademiet, Tonny Hermansen.

- Law er en spiller, som har udviklet sig fra at være en offensiv spiller på midtbanen til nu at være en offensiv forsvarsspiller på højre back. Når man kigger på det talent-id, vi har for en spiller, der skal spille højre back, så lever han op til rigtig mange af tingene.

- Han er hurtig, han er løbestærk, og han har en glimrende indlægsfod. Det er nogle af de parametre, vi kigger efter, når vi scouter efter en højre back. I de næste tre år skal vores fokus være på de udviklingsområder, vi sammen med Law har peget os ind på. Formår vi at udvikle på de områder, så er jeg helt sikker på, at han har, hvad der skal til for at kunne tage det næste skridt i sin fodboldmæssige udvikling, siger Tonny Hermansen.

For Law Tam Khuu er kontrakten i OB et skridt på vejen mod det langsigtede mål og drengedrømmen om en tilværelse som professionel fodboldspiller.

- For mig er denne kontrakt et skridt på vejen, og jeg er både rigtig glad og stolt. Nu skal det hårde arbejde fortsætte, så jeg kan fortsætte min udvikling.

- Hvis jeg skal beskrive mig selv som spiller, vil jeg sige, at jeg er hurtig og aggressiv i mit spil. Jeg har en okay spilforståelse, og så er jeg god i 1v1 situationer både offensivt og defensivt. Siden jeg kom til OB som U14-spiller har jeg udviklet mig rigtig meget i forhold til det tekniske og taktiske.

- Det får mig bestemt ikke til at slappe af, at jeg har skrevet under på en kontrakt med OB. Kontrakten er kunet skridt på vejen. Jeg skal fortsætte med at knokle på, så jeg på langt sigt forhåbentlig kan blive så god, at jeg kan blive en del af superligaholdet her i klubben, siger Law Tam Khuu.

Stort tillykke til Law Tam Khuu, Næsby Boldklub og trænerne på Odense Boldklub Akademi.