_DSC0352

08.02.2021 15:39

Marco Lund havde allerede skrevet kontrakt med IFK Norrköping fra sommeren 2021, men OB og svenskerne er blevet enige om en transfer, der gør det muligt for Marco Lund at skifte med det samme.

Marco Lund kom til OB fra Esbjerg fB i januar 2018, og jernmanden fra Ansager skifter nu til IFK Norrköping efter tre år i Odense. For Marco Lund har det været en tid, som han ser tilbage på med glæde.

- Jeg vil kigge tilbage på de sidste tre år med rigtig mange positive minder og følelsen af at være en del af en fantastisk by med en fodboldkultur, som er intens, og som man mærker på daglig basis. I min tid er det overordnet set gået den rigtige vej, og jeg er sikker på, at klubben går en rigtig spændende fremtid i møde, siger Marco Lund og fortsætter:

- Derudover vil jeg gerne sige tusind tak for de tre år, der er gået, hvor jeg har haft fansenes opbakning i ryggen fra dag ét. Det har betydet rigtig meget for mig, og jeg har af min tid i OB lært, at ”én gang Odense, altid Odense”, ikke bare er noget, man siger.

Dermed blev de sidste minutter for Marco Lund i OB-trøjen – i hvert fald for denne omgang – den anden halvleg han søndag spillede mod FC Nordsjælland, og det er noget, som sportschef Michael Hemmingsen i allerhøjeste grad mener, han har fortjent.

- Marco har alle dage ydet en fantastisk indsats for klubben. Han er en klubbens mand, han er en stor vinder, og han er en god fyr, der bidrager til en vinderkultur. Uanset mængden af spilletid har han aldrig sat sig selv over holdet, og det er kendetegnende for Marco som spiller og menneske. Der skal lyde en tak for indsatsen i OB-trøjen til Marco Lund, og vi ønsker ham held og lykke i IFK Norrköping, siger sportschef, Michael Hemmingsen, der ikke er nervøs for truppens defensive bredde:

- Vi synes, at vi er rigtig godt dækket ind i vores forsvar, hvor vi har nogle unge akademispillere, der står på spring i form af Christian Vestergaard og Robin Østrøm, samt et par spillere, som er på vej tilbage fra skader, så jeg er helt tryg ved den trup, der skal løse resten af denne forårssæson for os, siger Michael Hemmingsen.

Marco Lund nåede at spille 71 kampe i OB-trøjen, hvori det blev til to scoringer.