SKJELVIK 2023

07.01.2021 12:30

OB og Jørgen Skjelvik har byttet lejeaftalen ud med en permanent kontrakt, som løber til sommeren 2023.

Norske Jørgen Skjelvik har skrevet under med OB fra januar 2021 til sommeren 2023 og kommer dermed til årets første træning med en frisk kontrakt i bagagen.

En aftale, som nordmanden er meget glad for:

- Det var dejligt at få det på plads, og nu er der ro på i en lang periode. Der var allerede en del spillere, som kunne udfylde pladsen i venstre side, da jeg kom til, og jeg skulle kæmpe hårdt for spilletid. Jeg faldt dog ret hurtigt til og blev glad for at være i klubben, så det er helt naturligt nu at skrive kontrakt med OB, siger Jørgen Skjelvik og fortsætter:

- Jeg synes, at der er et spændende potentiale her, og det er virkelig fedt, at vi er flyttet ind i det nye Superligahus med fine faciliteter og friske baner. Vi har et godt sammenhold, og jeg nyder at komme i Ådalen. Byen er også dejlig at færdes i, så det var egentlig en ”no-brainer” at blive her, siger han.   

Også sportschef Michael Hemmingsen er tilfreds med underskriften fra Skjelvik:

- Jørgen har bevist i et år nu, at han er en god mand for OB, så det er kun glædeligt, at vi har sikret ham på en lang kontrakt. Han er god i begge ender af banen, hvor han både kan rydde op og sætte sine holdkammerater i scene. Derudover indgår han fint med de andre spillere i truppen, så han er en klar gevinst for klubben. Vi glæder os til at se meget mere til Jørgens kvaliteter i den stribede trøje, siger Hemmingsen.

Jørgen Skjelvik har tidligere spillet for Stabæk, Helsingborgs IF, Kalmar FF, Rosenborg BK og senest LA Galaxy. Han har spillet otte landskampe for Norge.