Khemdee underskrift

12.07.2021 17:48

Jonathan Khemdee rykkes op i superligatruppen, da den fysisk stærke forsvarsspiller netop har sat sin signatur på en toårig kontrakt, der løber frem til sommeren 2023.

Endnu en spiller fra det succesrige U19-hold, der i 2020 vandt danmarksmesterskabet, bliver nu en del af førsteholdstruppen, da vi er blevet enige med Jonathan Khemdee om en fuldtidskontrakt.

- Vi har hele tiden haft en tro på, at Jonathan kan blive superligaspiller, fordi han har den hurtighed og fysik, der skal til for at klare sig på allerhøjeste niveau, men i løbet af det sidste års tid har han taget nogle rigtig store skridt, der berettiger til, at han nu skal have chancen for at træne fast med førsteholdstruppen, siger sportschef i OB, Michael Hemmingsen.

Jonathan Khemdee kommer oprindeligt fra Øens Hold-samarbejdsklubberne, Skårup IF og Svendborg fB, og for ham er det stort, at han også skal repræsentere OB i de kommende to år.

-  Jeg er rigtig glad for at skrive under med OB. Det er kæmpestort for mig og min familie. OB betyder meget for mig, og allerede som lille gik jeg i OB-trøjer og var på stadion en gang i mellem. Hver gang jeg kiggede på banen, håbede jeg, at det en dag ville blive mig, der spillede dernede, og derfor er jeg rigtig glad for, at jeg i dag har underskrevet min første fuldtidskontrakt med OB, siger Jonathan Khemdee.

Jonathan Khemdee debuterede i marts for førsteholdet i Sydbank Pokalens kvartfinale, da vi gæstede FC Midtjylland.

-  Jeg husker min debut som en rigtig god debut, og jeg følte, at jeg gjorde det godt, selvom jeg var nervøs. Siden har jeg udviklet mig meget mere både med bolden og i det defensive spil. Jeg har lært, at jeg skal tænke hurtigere, da man kan ikke tage så mange berøringer i Superligaen, og man skal gå lidt mere ind i duellerne. Nu ved jeg, hvor jeg skal være de næste par år, og jeg skal bare blive ved med at udvikle mig. Jeg vil nu gøre alt for at komme med på bænken eller spille i Superligaen og på den måde hjælpe holdet med at vinde og gøre fansene glade, siger Jonathan Khemdee.

På Akademiet er det også en succeshistorie, når en spiller tager turen fra Akademiet og op på førsteholdet:

- Vi er altid stolte, når vi får nye spillere gennem systemet og op til førsteholdet. I hans årgang har der altid været stor konkurrence, men i løbet af det sidste år har han udviklet sig kolo-enormt. Jonathan er et godt eksempel på en forsvarsspiller med stort F, og hver eneste gang han har spillet i U19-Ligaen, har vi kunnet se, hvor stærk en duelspiller han er. Han er et fysisk pragteksemplar, og udover at kunne forsvare kan han nu også tage del i vores opbygningsspil, siger Teknisk chef på Akademiet, Tonny Hermansen, og tilføjer:

- Jonathan er også et godt eksempel på, at hårdt arbejde lønner sig, da han nogle gange har stået i skyggen af andre og ikke har spillet fast i hele sin ungdomstid. Han er derfor et rigtig godt eksempel for andre spillere, da han nu bliver fuldbyrdet medlem af førsteholdstruppen. Det viser, at man sagtens kan opnå sine drømme, selvom man ikke spiller fast. Det handler om at blive ved med at træne og arbejde hårdt.

Jonathan Khemdee får trøje nummer 17, og han har underskrevet en toårig kontrakt med OB gældende frem til sommeren 2023.