_DSC4896 copy

02.07.2021 11:00

I tirsdagens træningskamp mod Næsby Boldklub kom Mikkel Hyllegaard til skade med knæet, og scanningerne har desværre vist, at han har pådraget sig en korsbåndsskade.

Indtil videre har Mikkel Hyllegaard spillet 39 kampe i den stribede trøje, og her er det blevet til syv scoringer. Desværre går der noget tid, inden han kan sætte den næste kamp ind på kontoen.

Da vi tirsdag aften spillede træningskamp mod Næsby Boldklub, måtte Mikkel Hyllegaard desværre udgå af kampen med smerter i knæet efter en tackling i anden halvleg.

Scanninger har nu desværre vist, at Mikkel Hyllegaard har fået en korsbåndsskade, og han vil derfor være ude i de kommende måneder.

- Jeg er rigtig ked af, at jeg desværre er løbet ind i en så alvorlig skade, og det er svært for mig at forstå det lige nu. Jeg har heldigvis rigtig mange gode mennesker omkring mig både derhjemme og i klubben, og jeg er vildt glad for al den støtte og opmuntring, jeg allerede har modtaget; blandt andet fra mine holdkammerater.

- Nu skal jeg lige komme mig over den dårlige nyhed, og derefter kommer jeg til at fokusere 100 % på, at jeg så hurtigt som mulig kommer tilbage på banen i en så god forfatning som muligt, siger Mikkel Hyllegaard.

Alle i Odense Boldklub ønsker Mikkel Hyllegaard rigtig god bedring.