NatureEnergyParkOdenseStadion_web

16.06.2021 13:05

Har du en sportsjournalist i maven, er du god til at formulere dig skriftligt, og har du et godt kendskab til OB, er det måske dig, vi står og mangler i vores frivillige kommunikationsteam.

I OB samler vi uge efter uge mange tusinde dybt passionerede fans og tilskuere, men vi vil meget gerne blive endnu bedre, og det kan du hjælpe med, da vi søger nye skribenter til at formidle indhold om klubben.

Du kan gå med en drøm om at blive sportsjournalist, du studerer måske allerede inden for kommunikationsfaget eller blot være fan og brænde for at skrive historier. Mulighederne er mange, og din egen motivation kan være med til at præge rammen.

Vi søger frivillige skribenter, der primært skal indgå i vores weekendteam, hvor kampdækning af Akademi-holdenes kampe i første omgang står højest på dagsordenen. Vi forlanger ikke, at du er uddannet journalist, men vi forventer, at du er stærk til at kommunikere.

Engagementet er som udgangspunkt frivilligt, og du vil naturligvis selv kunne bestemme, hvornår du bidrager. Sparring og værdifuld erfaring til CV’et er en del af pakken, og du vil få adgang til hjemmekampene på Nature Energy Park.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, så skriv til kommunikationschef, Rasmus Nejstgaard, på ran@ob.dk.

Hvis du synes, at det lyder som en spændende opgave for dig, så send en kort, motiveret ansøgning samt dit CV til ran@ob.dk.