DSC09789

21.06.2021 12:51

Vi har udlejet vores 19-årige angriber, Rasmus Nissen, så han i den kommende sæson skal repræsentere Kolding IF.

Rasmus Nissen var en del af det succesfulde OB-hold, der i 2019/2020-sæsonen kunne lade sig hylde som danmarksmestre i U19-Ligaen, mens han personligt kunne glæde sig over at være blevet topscorer på holdet. Siden da blev Rasmus Nissen rykket op på førsteholdet, hvor han dog ikke har spillet mange kampe, og derfor udlejes han nu til Kolding IF.

- Vi har fået muligheden for at udleje Rasmus til Kolding IF, og det, tror vi, er godt for Rasmus og hans udvikling. Hvis han får mere kontinuerligt med spilletid, kan han tage nogle gode skridt, siger sportschef i OB, Michael Hemmingsen.

Rasmus Nissen har spillet to superligakampe og en enkelt kamp i Sydbank Pokalen, og i jagten på mere spilletid vil han i den kommende sæson skulle repræsentere Kolding IF, der netop er rykket ned fra 1. division.

- Jeg trængte til noget spilletid, og det har udmøntet sig i en aftale med Kolding. Jeg ser frem til at komme ud og spille nogle kampe og prøve mig af på seniorniveau. Samtidigt var det også et plus, at jeg kan blive boende i Odense, mens jeg træner og spiller i Kolding, siger Rasmus Nissen.

Rasmus Nissen har tidligere blandt andet repræsenteret Øens Hold-klubben, Næsby Boldklub, men frem til 30. juni 2022 vil han være at finde på holdkortet i Kolding IF.