IMG_4334

21.06.2021 13:50

U19-drengene var allerede inden lørdagens kamp sikre på femtepladsen, men pladsen blev konsolideret, efter der blev hentet et enkelt point på en svær udebane i Aalborg.

U19-Ligaen
Lørdag d. 19. juni kl. 12.30, Aalborg
AaB – OB 0-0 (0-0)

Kampens forløb:
Der var ikke det store på spil i weekendens kamp for U19-drengene. Striberne lå inden kampstart på en femteplads i U19-Ligaen, og det kunne der ikke ændres på, uanset udfaldet af lørdagens kamp i Aalborg. Hjemmeholdet var en del af et tæt midterfelt, så for dem var pointene vigtigere i forhold til den endelige placering for sæsonen.

Da de to stribede mandskaber tørnede sammen i Ådalen i efterårssæsonen var det ikke en oplevelse, vi ønsker at huske tilbage på. Nordjyderne storsejrede nemlig med hele 5-1 i den kamp, så selvom pointene ikke var så vigtige for os, så var der et grimt resultat fra det omvendte opgør, der skulle vaskes af.

Den plet fik vi med succes vasket af i en tæt kamp på Hornevej i Aalborg. I første halvleg var det AaB, der var tættest på, mens vi var tættest på at komme foran i anden halvleg. Således var der muligheder nok for at få scoringer i kampen, men et par stærke præstationer fra målmændene på de afgørende tidspunkter gjorde, at det hele sluttede, som det begyndte; med 0-0 på måltavlen.

Kommentar fra cheftræner Kim Engstrøm:
Alt i alt var det en fin sidste kamp for os i denne sæson, hvor de fire spillere fra årgang 2002, der slutter i OB nu, fik en rigtig god afsked. Derudover slutter vi på femtepladsen, som forhåbentlig vil give os nogle kampe i Baltic Sea Cup i den kommende sæson.

Ser man på hele sæsonen, så har det været meget blandet. Vi har gjort rent bord mod de fem nederste hold i U19-Ligaen, men hentet for få point mod de andre hold i rækken.

Målsætningen er indfriet, og flere spillere fortsætter på førsteholdet i klubben efter sommerferien, så på det plan er vi tilfredse med sæsonen. Nu kan vi gå på en velfortjent sommerferie, inden vi efter den går en ny, spændende sæson i møde med den nye årgang.

OBs holdopstilling:
Marcus Alstrup – Lasse Skøtt (Magnus Saaby, 87.), Robin Østrøm, Oliver Hansen, Mathias Brems – Anton Stage (Aske Adelgaard, 87.), Valdemar Ibsen – Noah Christensen (Jakob Okkels, 80.), Jakob Breum, Simon Skøtt (Mads Stistrup, 80.) – Luca Kjerrumgaard
Bænken: Sebastian Dalby Wille, Jakob Okkels, Magnus Saaby, Mads Stistrup, Aske Adelgaard