_DSC9564

09.03.2021 15:25

For Ayo Simon Okosun har Odense ikke været en ny by at flytte til, da hans mor og lillesøster allerede boede i byen, og derfor har det også været nemt for ham at falde til i byen og i klubben.

Ayo Simon Okosun kom ikke til Odense med et ubekendt blik – byen havde før ankomsten til OB allerede fyldt en pæn del i hans liv, da noget af hans nærmeste familie boede i Odense, mens hans selv voksede op i København.

- Min mor og lillesøster bor her, så jeg kendte godt Odense, før jeg flyttede hertil. Jeg har endda boet her kort, da jeg ikke var så gammel, så jeg var rigtig glad for at flytte her til Odense, så jeg kan været tættere på min familie både her og på Sjælland.

Okosun havde endda allerede prøvet at bo i Odense, selvom det var et kort visit:

- Jeg har spillet et par kampe for Brændekilde-Bellinge Boldklub, men det tror jeg ikke, at der er nogen, der kan huske, siger Ayo smilende og fortsætter:

- Det var vist kun to kampe eller noget, da jeg boede i Odense, da jeg var omkring ni år gammel. Men jeg kendte Ådalen godt, før jeg kom til klubben, da jeg gennem årene har spillet ungdomskampe mod OB. Nu spiller jeg for OB, hvor jeg også har følt mig som en vigtig del af holdet.

Pokalkamp i modvind

I morgen er BBB altså skiftet ud med OB, hvor modstanderen lyder på de forsvarende mestre fra FC Midtjylland. Og netop forsvare er noget, som Ulvene kan gøre, mens vi skal ud at angribe kampen:

- Det kan godt være, at det er et svært udgangspunkt mod et svært hold, men vi er trods alt kun et mål bagud. Jeg ved godt, at de har scoret to udebanemål, men der er vist sket meget vildere ting i fodboldhistorien, så vi har 100 procent troen på, at vi kan gøre det, fastslår Ayo og fortsætter:

- Vi skal sørge for at spille op til vores bedste i hvert fald, ellers så bliver det svært. Så er det jo bare at komme ud over stepperne. Vi ved, at vi skal ud og jagte et resultat, og at vi skal ud og score. Vi skal spille friskt til og gribe den chance, vi har. Vi bliver nødt til at tænke en smule offensivt, så det gælder bare om at slippe håndbremsen og så spille derudaf, slutter Okosun.

Udebanekampen mod FC Midtjylland starter 16.30, og den bliver vist af DR1.