DSC04247 copy

22.11.2021 14:42

Vi har fået medhold i vores appel mod Issam Jebalis udvisning i fredagens kamp mod Viborg FF, og tuneseren kan således være med i truppen, når vi søndag kl. 14.00 tager imod FC Nordsjælland.

I fredagens kamp mod Viborg FF fik Issam Jebali i det 83. minut sin anden advarsel i kampen, hvorefter han blev udvist fra banen. Efter kampen lagde vi protest mod det andet gule kort, og vi har netop fået medhold i denne appel. Det betyder, at Issam Jebali er kampdygtig til den kommende rundes superligakamp.

Videomaterialet har vist, at Issam Jebalis fald ikke skyldtes, at han forsøgte at foregive en forseelse. På videomaterialet har dommeren vurderet, at Jebali gled i sin dribling – og at han dermed allerede var i gang med at falde, da kontakten med Viborg-spilleren opstod. Derfor har dommeren på baggrund af videomaterialet vurderet, at den tildelte advarsel og udvisning ikke var korrekt, hvorfor den annulleres.

Dommeren beklager derfor kendelsen, som nu er omstødt.

Det betyder, at advarslen - og dermed også udvisningen - annulleres, ligesom de følgende karantænepoint nedsættes, så Issam Jebali atter kan være i truppen, når vi søndag kl. 14.00 tager imod FC Nordsjælland på Nature Energy Park.