_DSC6820

05.11.2021 08:04

Siden 2015 har Tonny Hermansen været en del af Odense Boldklub Akademi, og nu forlænges samarbejdet, så Tonny Hermansen fortsætter som akademichef i OB frem til sommeren 2028.

Vi for forlænget samarbejdet med akademichef, Tonny Hermansen, så den nye aftale løber frem til sommeren 2028.

- Det er skønt at kunne forlænge aftalen med OB, da det er som en hobby, og man kan næsten ikke få det bedre end at have sit arbejde som hobby. Jeg må ærligt indrømme, at hver dag jeg går på arbejde, der glæder jeg mig. Derfor er jeg rigtig glad for, at Michael (Hemmingsen) og Niels (Thorborg) synes, at jeg skal fortsætte i klubben, siger Tonny Hermansen og tilføjer:

- Det har været en spændende rejse i OB, hvor vi har flyttet os kolo-enormt på akademiet. Vi startede rejsen i 2015, og vi kan i dag takke ledelsen for at have opbakningen til at skabe et akademi, som er en god forretning og et godt brand. Samtidigt har der været stor kontinuitet i trænerbesætningen op til U19, og det betyder også meget, da de er den direkte linje op gennem akademiet. Det vil jeg gerne være med til at udvikle yderligere, og det kræver hårdt arbejde.

Da Tonny Hermansen, 56 år, kom til OB i 2015, var det som cheftræner for U19-holdet, og året efter blev han talentchef, så han i dag står i spidsen for klubbens akademi og for talentudviklingen generelt.

- Tonny har det overordnede ansvar for hele akademiet, hvor han sammen med ledergruppen på akademiet sørger for at udarbejde de strategiske hovedområder, og KPI’er der bliver sat op. Det kan også være holdsammensætning, træning, skolesamarbejde, Øens Hold og linket til superligatruppen med vores transitionsspillere, så førsteholdsstaben hele tiden er opdateret, siger Michael Hemmingsen, der glæder sig over, at Tonny vil være med til at fortsætte udviklingen af Odense Boldklub Akademi:

- Tonny er meget arbejdsom og ihærdig, og han har en stor erfaring i opbygningen og udformningen af et akademi fra blandt andet FC Midtjylland. Han har været en mester i at få udviklet akademiet sammen med vores ungdomstrænere, og hans dedikation og tro på at få spillere i superligatruppen eller solgt til udlandet er inspirerende for alle, der arbejder tæt med ham, siger sportschef i Michael Hemmingsen.

Den nye aftale mellem OB og Tonny Hermansen løber frem til sommeren 2028.