_DSC6218 copy

27.04.2022 10:58

Mihajlo Ivančević har fået fuld spilletid i vores to seneste kampe, og til aftenens pokalsemifinale kan han se frem til at spille foran mere end 1.000 stribede fans, hvilket er noget, han glæder sig gevaldigt til.

I januar købte vi Mihajlo Ivančević i FK Spartak Subotica fra den bedste serbiske række. Indtil videre har han spillet en håndfuld kampe i den stribede trøje, og i de to seneste har han været i startopstillingen, hvilket han sætter pris på.

- Jeg har spillet fuld tid i de seneste to kampe, og jeg er rigtig glad for at være med i opstillingen på så stærkt et hold. Det har været nogle rigtig fine kampe for mig personligt, og det har været godt for os som hold at sætte nogle point ind på kontoen, siger Mihajlo Ivančević.

I kvalifikationsspillet er vi efter fem kampe ubesejrede, og det giver masser af selvtillid i truppen, siger Mihajlo Ivančević.

- Vi skal fortsætte med at gøre, som vi har gjort på det seneste. Vi skal præstere på et lige så højt – eller endnu højere - niveau i aften, end vi har gjort i vores seneste kampe. Vi er tæt på at komme i en pokalfinale, og det vil være vigtigt og stort for både os spillere og klubben.

I cirka tre måneder har Mihajlo været en del af klubben, og det har indtil videre været en god oplevelse for ham at være flyttet til Odense.

- Det er fantastisk at være blevet en del af denne klub. Jeg er rigtig glad for at bo i Odense, og jeg er stolt over at spille for OB. Fansene er fantastiske, holdkammeraterne er søde, og jeg synes, at jeg udvikler mig som fodboldspiller her i OB, så jeg er rigtig tilfreds, siger Ivančević.

Næste kamp, der venter, er i aften, når der er pokalsemifinale i Haderslev. Her er der udsigt til et godt fyldt udebaneafsnit, da mere end 1.000 OB-fans har sikret sig billet til opgøret, og det gør stort indtryk på vores serbiske forsvarsspiller.

- Det lyder helt vildt med over 1.000 OB-fans på udebane i aften. Det gør da helt klart, at jeg glæder mig endnu mere, for det er sjovt at spille fodbold, når der er så god stemning, og det er noget, der får mig til at præstere bedre på banen, siger Mihajlo Ivančević.

1.200 OB-fans har sikret sig adgang, men der er stadig 200 ledige billetter til udebaneafsnittet i Haderslev. Vil du have fingrene i en af dem, så kan du købe din billet her.